Op zoek naar de beste damesfiets? | Top 3 damesfietsen

  • Geplaatst op
  • 0
Op zoek naar de beste damesfiets? | Top 3 damesfietsen

Op zoek naar een goede damesfiets? Er is ontzettend veel om uit te kiezen, maar welke fiets is nu de juiste voor jou? Om je te helpen bij je beslissing hebben we een top 3 gemaakt van, in de ogen van onze fietsexperts, de beste damesfietsen.

Top 3 damesfietsen

Dit zijn wat ons betreft één van de beste damesfietsen. Graag leggen we meteen uit waarom.

1. Altec Delta 28 inch Damesfiets N-3

Op zoek naar een goede stadsfiets? De Altec Delta steekt er met kop en schouders bovenuit! De individuele onderdelen zijn kwalitatief erg sterk. Bovendien beschikt de Altec Delta over luxe specificaties. Door deze eigenschappen ben je nooit meer oncomfortabel onderweg.

Het frame
Het frame is een enorm belangrijk onderdeel van een goede damesfiets. Dit onderdeel bepaald hoe sterk en zwaar een fiets is. Gelukkig is het frame van de Altec Delta van uitstekende kwaliteit. Deze is namelijk vervaardigd aluminium. Dit materiaal word vaak gebruikt bij de luxere modellen. Dit is niet voor niks! Aluminium is niet alleen lekker licht maar ook volledig roestvrij. De Altec Omega zal er dus lang mooi uit blijven zien.

Versnellingen
Lange afstanden overwinnen is een eitje met deze topper van een stadsfiets! De Altec Omega beschikt namelijk over 3 kwalitatieve Shimano Nexus versnellingen. Hiermee kun je onderweg gemakkelijk schakelen naar de juiste versnellingstand. Zo hoef je nooit meer te hard te trappen.

Verende voorvork en verstelbaar stuurpen
Heb je weleens gefietst op een fiets met verende voorvork en verstelbaar stuurpen? Dan wil je écht niet anders meer. Deze twee componenten maken de ritjes enorm comfortabel. Het verende voorvork vangt onderweg eventuele schokken op. Kom dus maar op met die hobbels onderweg! Zoals hierboven benoemd is het stuurpen verstelbaar. Hierdoor kan het stuur niet alleen omhoog of omlaag maar ook kantelen. Zo kun je altijd een comfortabele fietshouding aannemen. Zeg maar gedag tegen rugpijn onderweg!

Shimano Rollerbrakes en v-brake handremmen
Rollerbrakes zijn luxe remmen die weinig onderhoud nodig hebben en erg goed remmen in alle omstandigheden. Daarnaast heeft Altec Delta ook nog eens stevige v-brake handremmen met een korte rembaan. Zo kun je op ieder moment veilig en daadkrachtig afremmen.

Inclusief AXA Solid Plus slot
Deze beste damesfiets komt met een voorgemonteerd AXA Solid Plus slot. Dit slot is ART gekeurd. Daarom kun je de fiets hier eventueel mee laten verzekeren.

 

2. Cortina U4 transportfiets

De Cortina U4 transportfiets is zoals, de naam het misschien een beetje doet vermoeden, een echte solide transportfiets! Op deze fiets kun je écht rekenen. Dit heeft alles te maken met de sterke onderdelen. Daarnaast is deze damesfiets ook nog een plaatje om naar te kijken. Daarom konden we deze topper echt niet achterwegen laten.

Het frame
Laten we beginnen bij het frame. Deze is gemaakt van aluminium. Dit materiaal is roestvrij en licht. Daarom is deze fiets enorm geschikt voor ons Nederlands klimaat. Kom maar op met die regen!

Versnellingen
De Cortina U4 Solid beschikt over 3 Shimano Nexus Speed versnellingen. Shimano is een zeer betrouwbaar en bekend merk. Op deze versnellingen kun je écht bouwen.

Cortina Amsterdam koplamp
Deze fiets is zo mooi, dat je ook in het donker goed gezien wilt worden ;)! Daarom is de U4 uitgerust met de Cortina Amsterdam koplamp. Deze koplamp is door de consumentenbond uitgekozen als beste koop. Dit snappen wij heel goed, deze lamp geeft namelijk gemiddeld 4x meer licht dan een reguliere fietslamp.

Cortina Canberra buitenband
Verklein de kans op een lekke band. De Cortina U4 is uitgerust met Canberra banden met een stevige anti-leklaag.

Dubbele standaard
Een dubbele standaard kan echt een verademing zijn! Zeker wanneer je fiets zwaar is beladen met bagage. Dit dubbelpotig standaard maakt het stabiel parkeren, onder alle omstandigheden, een appeltje eitje.

Stuurslot
Een stuurslot draag bij aan extra stabiliteit bij het stallen van je fiets. Je kunt hiermee gemakkelijk het stuur op slot draaien.

Rollerbrake handremmen
De luxe rollerbrake handremmen op deze fiets vergen weinig onderhoud. Bovendien zijn deze type remmen onder alle omstandigheden erg betrouwbaar, ook in de regen bijvoorbeeld.

Inclusief AXA Solid Plus slot
Zet je nieuwe damesfiets veilig op slot met het voor gemonteerd AXA Solid Plus slot. Hiermee kun je de fiets ook eventueel laten verzekeren.

3. Altec Dutch – budgettopper!

Wil je voor een kwalitatieve damesfiets niet al te diep in de buidel tasten? Dan is de Altec Dutch een hele goede optie! Deze topper heeft namelijk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij is de Altec Dutch uitermate geschikt voor de dagelijkse ritjes.

Het frame en de velgen
Het frame van deze topper is haast onverwoestbaar! Dat komt omdat deze is gemaakt uit staal. Dit materiaal is enorm stevig. De velgen zijn gemaakt van dubbelwandig aluminium en dus ook erg sterk. De kans op een slag in het wiel wordt zo ineens een stuk kleiner.

Versnellingen
Versnellingen maken het onderweg net eventjes wat gemakkelijker. Gelukkig is deze top damesfiets voorzien van 3 Shimano versnellingen waarmee je eenvoudig kan schakelen tussen de verschillende standen.

Remmen
De Altec Dutch is voorzien van zowel hand- als terugtrapremmen. Met deze kwaliteitsremmen kun je op ieder moment daadkrachtig tot stilstand komen.

Dubbele standaard
Een dubbelpotig standaard kan enorm wat frustratie voorkomen! Zet je fiets overal stabiel neer in een handomdraai.

Met voor gemonteerd ringslot
Dit pareltje wil je natuurlijk niet onbewaakt achterlaten. Gelukkig komt de Altec Urban met een voor gemonteerd ringslot. Hiermee zet je de fiets veilig op slot. Toch raden wij altijd een extra kettingslot aan. Hiermee kun je jouw nieuwe damesfiets met een gerust hart achterlaten.

De beste damesfiets koop je op Fietsen4all.nl

Niet jouw ideale damesfiets gevonden tussen deze fietsen? Geen paniek! We hebben een enorm aanbod aan de beste damesfietsen. Tevens bieden wij altijd een laagste prijsgarantie, snelle levering en uitstekende service. Daarbij kun je jouw online bestelling eventueel in delen of achteraf betalen. Kom je liever een testritje maken in één van onze winkels? Dat mag natuurlijk ook!

Nog advies nodig? Neem dan contact op met onze klanten service. Wij helpen graag.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.