0 producten

Geen producten gevonden

Mountainbikes Outlet

Hou je van avontuurlijk en ben je vaker offroad te vinden dan on the road, dan is de mountainbike jouw fiets! Natuurlijk kun je er ook stoer de stad mee doorcrossen, maar voor moeilijke wegen en heuveltjes is deze fiets uitermate geschikt. Bij Fietsen4all scoor je deze topper ook nog eens voor een zacht prijsje. De goedkope outlet mountainbikes zijn er in verschillende uitvoeringen

Wat is een mountainbike outlet fiets

Ben je toe aan een nieuwe goedkope fiets, maar wil je niet de hoofdprijs betalen en toch op een fabulous beauty fietsen? Dan zijn de fietsen van Fietsen4all iets voor jou! De fietsen van fietsen4all zijn nieuw. En met nieuw bedoelen we ook echt nieuw; er is nooit op gefietst, (we wisten dat je dit stiekem wilde vragen). De fietsen hebben slechts een klein krasje hier of daar. Een klein schoonheidsfoutje wat deze beauty’s outletfietsen maakt, maar do not worry at all de fietsen hebben allemaal twee trappers en een stuur en zijn niet te onderscheiden van hun flawless (duurdere) twins.

Een MTB outlet fiets tegen verspilling

Door fietsen met een schoonheidsfoutje toch te verkopen, gaan we de fietsverspilling tegen en dragen we met z’n allen bij aan een beter milieu. Door een outletfiets te kopen, worden er minder fietsen vernietigd en dus minder afval geproduceerd. Een duurzame keuze dus, waarmee je ook niks een flink wat geld bespaart. Daarnaast is een fiets überhaupt beter voor the world, omdat een fiets Co2 neutraal is. Je komt op je bestemming zonder onderweg allerlei schadelijke stoffen te hebben uitgestoten. Natuurlijk is een Dodge Ram leuk, maar een outlet mountainbike is beter. Zeker weten.  Een goedkope mountainbike kopen en ook nog iets doen voor de aarde? Er is geen betere win win.

Alle outlet fietsen in ons assortiment:

Outlet Transportfietsen
Outlet Damesfietsen
Outlet Herenfietsen
Outlet Omafietsen
Outlet Kinderfietsen

Goed om te weten over een outlet mountainbike

Naast een schoonheidsfoutje hier en daar mankeren de fietsen verder niets. Safety first en uiteraard ook bij deze buitenkansjes. De fietsen worden altijd dubbel gecheckt op veiligheid en technische snufjes (een bel moet wel bellen uiteraard en een vering veren). Van verlichting tot de remmen: we got you. Waar je het schoonheidsfoutje precies zult vinden kunnen wij voorafgaand niet zeggen, vaak is het namelijk zo klein dat je het niet eens ziet. Een klein krasje of deukje, maar aan de onderdelen zelf mankeert niets.  Uiteraard heb je op deze outletfietsen dezelfde garantie als op de niet-outlet fietsen. De outletfietsen zijn er in beperkte oplage dus wees er snel bij! Op is ook echt op bij deze toppers.

Outlet mountainbike Fietsen4all

Meer vering, betere grip, extra brede banden met meer profiel en een stevig frame jou als muziek in de oren? Search no more! De goedkope outlet mountainbikes van Fietsen4all hebben dit allemaal. Zo kun je zonder probleem crossen door ruiger gebied en het maximale uit jouw offroad tripje halen. De goedkope mountainbikes zijn er in verschillende kleuren en in de tofste prints. Ga je voor incognito legergroen of toch voor opvallend neon? 

Outlet mountainbike kopen?

De goedkope mountainbikes van Fietsen4all koop je gemakkelijk online. Voor 16:00 in doos besteld is dezelfde dag nog verzonden. Zo kun je binnen de kortste keren de tofste tricks doen op jouw mountainbike! Twijfel je over de uitvoering, framehoogte of heb je andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar voor passend advies, of dit nu over de specificaties zijn of over de styling, we helpen je graag!