50 producten

Elektrische fiets met middenmotor kopen

Op zoek naar een elektrische fiets met middenmotor? Wij hebben een ruim assortiment aan diverse e-bikes met dit type motor. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een no-nonsense model met een makkelijk te bedienen paneel of een luxere versie met de laatste technologie. Wij hebben de fiets voor jou!

De voordelen van een elektrische fiets met middenmotor

Van alle mogelijke motorposities heeft de elektrische fiets met middenmotor de meeste voordelen. Daarom zijn deze type e-bikes een populaire keuze. Deze motorpositie biedt een natuurlijke rijervaring. Dit komt omdat een middenmotor de trappers aansturen en niet het wiel. Je zult zo niet hoeven wennen wanneer je overstapt van een reguliere fiets naar een e-bike. Heb je een lekke band? De banden op een e-bike met middenmotor zijn gemakkelijk te plakken of te vervangen. Dit kan bij een elektrische fiets met voor- of achterwielmotor, zoals je je misschien wel kunt voorstellen, een uitdaging vormen. Heb je een elektrische fiets met voorwielmotor? Dan wordt het gewicht optimaal verdeeld waardoor je extra balans hebt tijdens het fietsen.

Alle voordelen van een e-bike met voorwielmotor op een rij:
- Extra balans tijdens het fietsen
- Makkelijk te vervangen wielen
- Deze motorpositie biedt de meest natuurlijke rijervaring

Waarom een e-bike met middenmotor kopen

Naast de bovengenoemde voordelen heeft een elektrische fiets nog veel meer pluspunten! Met één van onze e-bikes ben je altijd comfortabel onderweg. Hard trappen tegen de wind in is nu van verleden tijd! Daarbij rij je op een fiets met elektrische trapondersteuning zo’n 15 kilometer harder per uur dan op een gewone fiets. Zo ben je dus een stuk sneller op locatie en kun je met een gerust hart de snooze knop nog een keer indrukken. Daarbij is het opladen van je OV kaart of het tanken van benzine hartstikke duur. Zeker in vergelijking tot het opladen van de accu, dit kost namelijk zo’n 16 cent!

De beste elektrische fiets voor jou vind je op Fietsen4all.nl

De beste elektrische fiets voor jou vind je zeker op fietsen4all.nl! Wij hebben namelijk een divers aanbod aan e-bikes. Wanneer je een elektrische fiets met middenmotor koopt bij ons geniet je van vele voordelen. Wij leveren ontzettend snel en maken de je e-bike kosteloos rijklaar voor je. Dit betekend dat één van onze monteurs de fiets voor je in elkaar zet! Je hoeft enkel de trappers in te draaien en het stuur recht te zetten. Appeltje eitje! 

Heb je advies nodig? Onze klantenservice helpt graag

Wil je een elektrische fiets met middenmotor kopen maar heb je nog vragen of heb je nog aanvullend advies nodig? Dan kun je ons 7 dagen per week bereiken per mail en telefoon. Onze klantenservice helpt je graag verder op weg.