0 producten

Geen producten gevonden

Goedkope bakfiets kopen

Bakfiets kopen? Op Fietsen4all heb je deze altijd tegen een laagste prijsgarantie!

Wat is een bakfiets?

Wellicht verraad de naam het al; een bakfiets is een fiets met een grote laadbak aan de voorkant. Deze laadbak brengt vele voordelen met zich mee! Naast dat deze ervoor zorgt dat je gemakkelijk veel spullen mee kunt nemen, kun je er ook kinderen mee vervoeren. Let wel op, de kinderen moeten oud genoeg zijn om zelfstandig te zitten. Hoe oud de kinderen ook zijn, vergeet de gordel niet!

De elektrische bakfiets is een duurzaam alternatief voor de auto! Je kunt onderweg lekker veel meenemen maar hebt geen last van vervelende files of dure benzine kosten.

Elektrische bakfiets kopen

Een elektrische bakfiets heeft alle voordelen van een reguliere bakfiets. Daarnaast heeft deze ook nog een elektrische trapondersteuning. Deze zorgt ervoor dat je nooit te hard hoeft te trappen, ook niet wanneer je veel spullen meedraagt onderweg of wanneer je de kinderen meeneemt! Is dat niet fijn? Daarnaast zorgt de elektrische trapondersteuning ervoor dat je de gewrichten nauwelijks belast. Zo kun je heel wat kilometers voorruit!

Dé uitkomst voor ouders

Menig ouders met jonge kinderen kiezen voor een bakfiets. Want zeg nou zelf, er is niet veel gezelliger dan op pad gaan met een laadbak vol vrolijke kinderen! Hoeveel kinderen je mee kunt nemen ligt aan de grootte van de bak. Heb je een grote bakfiets dan passen er tot 4 kinderen in de laadbak.
Je kunt kinderen van alle leeftijden meenemen onderweg. Heb je een baby van jonger dan 9 maanden? Dan kun je deze meenemen in een autozitje. Wij adviseren dit autozitje tegen de richting in te monteren. Zo kan er nog oogcontact gemaakt worden en kun je alles goed in de gaten houden. Jonge kinderen van 9 maanden tot 2,5 jaar kunnen plaatsnemen in een fietsstoel. Deze kan geïnstalleerd worden in de laadbak. Is het kind 2,5 jaar en ouder en kan hij of zij zelfstandig rechtop zitten? Dan kan hij/zij direct plaatsnemen!

De voordelen van een bakfiets

Naast dat de bakfiets een enorm handige uitkomst is voor ouders met meerdere (jonge) kinderen, hebben deze stoere fietsen vele andere voordelen! We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:
- Veel ruimte om spullen mee te nemen
Dit is misschien wel het grootste voordeel! Een bakfiets is bijna een auto in fietsvorm; je geniet van extra ruimte maar blijft toch actief. Daarnaast is een bakfiets vele malen goedkoper dan een 2e auto.

- Een bakfiets is erg veilig
Een bakfiets is wat zwaarder en heeft daarom een goede ligging op de weg.

- Het is enorm gezellig!
Doordat je meerdere kinderen mee kunt nemen is het erg gezellig. Daarbij heb je overzicht en kun je alles goed in de gaten houden.

-  Een bakfiets is milieuvriendelijk
Deze spreekt misschien voor zich maar is daarom nog niet minder belangrijk. Een reguliere of elektrische bakfiets is lief voor het milieu. Zo kun je zonder schuldgevoel aankomen op punt van bestemming.

Ruim assortiment aan goedkope bakfietsen

Een bakfiets kopen doe je eenvoudig en veilig op Fietsen4all. Misschien vind je een bakfiets een grote uitgave; dat snappen wij! Wist je dat je jouw bestelling in delen of achteraf kunt betalen? Daarnaast leveren wij ontzettend snel en is onze klantenservice 7 dagen per week geopend. Heb je persoonlijk advies nodig? Dan helpen we je graag verder! Onze bakfietsen worden altijd kosteloos rijklaar voor je gemaakt. Dit houdt in dat onze fietsexperts de fiets voor je monteren! Zo kun je dat hele gedoe met de fiets in elkaar zetten overslaan en meteen een ritje maken, fijn toch?