18 producten

Goedkope elektrische herenfiets

Waar je ook naar toe gaat, op een elektrische fiets rij je altijd in comfort en stijl! Op een heren e-bike kun je elke afstand overwinnen. Je zult nooit uitgeput aankomen op punt van bestemming. Op een elektrische herenfiets heb je nooit last van vervelende files. Daarom kom je vaak een stuk sneller aan op je eindpunt aan dan met de auto.  Daarnaast is de elektrische fiets een stuk voordeliger voor je portemonnee en zacht voor het milieu. Om deze redenen kiezen mensen steeds vaker voor de goedkope elektrische herenfiets.

Pluspunten e-bike heren

- Altijd aangenaam onderweg, ook met tegenwind
- Bespaar geld en ontloop vervelende files
- Duurzaam

Kiezen voor een elektrische herenfiets

Met een elektrische herenfiets heb je altijd een wind mee gevoel. Dit komt omdat deze fietsen uitgerust zijn met een elektrische trapondersteuning. Hard trappen is dus volledig van verleden tijd! Zelfs wanneer je steile heuvels over moet of wanneer het hard waait. We hebben diverse type heren e-bikes met diverse motorposities. Denk aan een voorwiel, midden of achterwiel motor. Al deze motoren hebben verschillende voordelen. Ga je voor een elektrische fiets met achterwiel motor? Dan heb je onderweg altijd een extra zetje in de rug. Kies je voor een heren e-bike met middenmotor? Dan geniet je van de meest natuurlijke rijervaring. Liever een elektrische herenfiets met voorwiel motor? Dan beschik je over een geruisloze motor.

Koop je een elektrische fiets voor mannen? Deze kun je altijd gemakkelijk opladen via het stopcontact. Wist je trouwens dat het opladen van een accu gemiddeld maar 11 cent kost? Dit bedrag is niet te vergelijken met het tanken van benzine of het opladen van je OV kaart! Daarnaast beschikken onze goedkope elektrische fietsen voor mannen ook over versnellingen. Deze werken gewoon zoals je gewend bent! Zo zul je ook comfortabel kunnen fietsen wanneer de accu uitstaat.

Goedkope elektrische herenfiets kopen

Wil je een elektrische herenfiets kopen? Dan zit je bij Fietsen4all goed! We hebben reguliere e-bikes voor heren en outletmodellen. Deze modellen hebben ergens een beetje lakschade of een deukje maar zijn volledig nieuw. Vind je een klein schoonheidsfoutje niet erg? Dan geniet je van extra korting én een gloednieuwe herenfiets.
Zodra je een elektrische fiets voor mannen bij ons besteld maken we deze geheel kosteloos rijklaar voor je. Dit betekend dat je de fiets niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Dit doen onze kundige monteurs voor je! Al onze elektrische herenfietsen hebben minimaal 2 jaar fabrieksgarantie.

Framemaat elektrische fiets voor mannen

Ga je voor een e-bike en vraag je je af welke framemaat je nodig hebt? Dan hebben we een handig overzichtje voor je gemaakt:

Herenfietsen

Lichaamslengte

Framemaat

155 - 165 cm

43 - 49 cm

165 - 170 cm

49 - 51 cm

170 - 175 cm

51 - 53 cm

175 - 180 cm

53 - 57 cm

180 - 185 cm

55 - 57 cm

185 - 190 cm

57 - 61 cm

190 - 195 cm

61 - 63 cm

195 - 200 cm

63 - 65 cm

 

E-bike voor heren

De elektrische herenfiets heeft allang al geen stoffige imago meer. Tegenwoordig zijn deze fietsen net zo mooi en hip als de reguliere herenfietsen. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, iedereen is gek van de e-bike! Daarom komen deze fietsen er in verschillende soorten, maten en kleuren. Denk aan een toffe elektrische transportfiets of hippe stadsfiets. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Dan kun je altijd onze klantenservice bereiken! We zijn 7 dagen per week geopend en helpen je graag.