51 producten

Goedkope transportfiets kopen

Een goedkope transportfiets is een fiets met een rekje aan de voorkant. Op deze voordrager kun je gemakkelijk een leuk mandje of kratje monteren. Dit is erg handig wanneer je regelmatig boodschappen doet op de fiets of je dagelijks met een zware boekentas naar school fietst. Daarom wordt een transportfiets vaak gekozen als schoolfiets. Want hoe vervelend zijn die zware tassen onderweg?! Verder kun je de fiets personaliseren naar jouw smaak door een krat of mandje in kleur naar keuze te kiezen.

Op Fietsen4All verkopen we diverse soorten transportfietsen, met én zonder versnellingen. Daarnaast hebben enkele transportfietsen een stuurslot. Zo klapt het stuur niet om wanneer je de fiets parkeert, ook niet wanneer deze erg zwaar is. Vele van onze transportfietsen hebben tevens een dubbelpotig standaard. Dit maakt het parkeren van de fiets wederom een stuk makkelijker.

Wij hebben een ruim assortiment aan diverse transportfietsen

Of je nu op zoek bent naar een goedkope transportfiets of een transportfiets die voorzien is van de nieuwste technologie, wij hebben een fiets voor jou! Daarnaast zijn onze transportfietsen niet alleen erg praktisch, maar ook erg mooi. We bieden altijd een ruim scala aan kleurencombinaties aan, want wij begrijpen dat je in stijl wilt aankomen op het punt van bestemming. Heb je graag een betaalbare en onderhoudsvriendelijke fiets? Bekijk dan onze transportfietsen zonder versnellingen. Maak je graag langere routes? Dan is het verstandig om te kiezen voor een transportfiets met versnellingen. Zo kun je op elk moment schakelen tussen de diverse standen. Hoeveel versnellingen een transportfiets heeft scheelt per model. Bedenk dus van tevoren of je genoeg hebt aan 3 versnellingen, of dat je toch het zekere voor het onzekere neemt en gaat voor een luxere variant met bijvoorbeeld 8 versnellingen.
Naast dat we verschillende varianten in versnellingen en kleur hebben, bieden we ook verschillende frame- en inchmaten aan. Maak je regelmatig lange afstanden en kun je wel een extra zetje in de rug gebruiken? Dan is het wellicht een goed idee om te kiezen voor een elektrische transportfiets. Onze transportfietsen komen in zowel heren modellen als dames modellen.

Welke types transportfietsen bieden wij aan?
- Transportfiets Dames
- Transportfiets Heren
- Elektrische Transportfiets
- Transportfiets Meisjes
- Transportfiets Jongens


Elektrische transportfietsen

De elektrische transportfiets is een duurzame investering. Uiteindelijk zul je een hoop geld besparen aan benzinekosten en het OV. Daarnaast heb je geen last meer van vervelende files én ben je toch snel op punt van bestemming! Verder is fietsen, ook op een elektrische transportfiets, erg gezond. Ben je helemaal overtuigd? Neem dan een kijkje bij onze elektrische transportfietsen. We hebben een groot en ruim aanbod aan transport e-bikes met diverse motorposities en specificaties voor elk budget!

Transportfiets Dames

De dames transportfiets is misschien wel ons meest verkochte model. Dit is niet voor niks, want een transportfiets is niet alleen praktisch maar ook nog eens erg mooi! Een dames transportfiets wordt echter niet alleen gekocht door dames maar wordt ook regelmatig aangeschaft door de heren. Dit komt omdat niet iedereen een extra framebuis even fijn vind in verband met hoge opstap. Onze dames transportfietsen zijn verkrijgbaar in vele variaties en kleuren. Dat wordt moeilijk kiezen!

Transportfiets Heren

Een transportfiets in heren model is bijna gelijk aan een dames transporter. Echter heeft de heren transportfiets een extra framebuis. Dit ziet er niet alleen mooi uit maar biedt ook extra stevigheid. Daarnaast zijn deze fietsen verkrijgbaar in de grotere framematen.

Welke maat transportfiets heb ik nodig?

Vind je het lastig te bepalen welke maat transportfiets je nodig hebt? Dat begrijpen we. Om een comfortabele rijhouding aan te kunnen nemen is het belangrijk om de juiste maat fiets te selecteren. Omdat we je hierin graag ondersteunen hebben we speciaal voor jou een maattabel samengesteld.  

Transportfiets kopen via Fietsen4all

Wanneer je een transportfiets aanschaft via Fietsen4all geniet je van een aantal fijne voordelen. We bieden namelijk altijd de laagste prijsgarantie aan. Daarnaast versturen we onze pakketten razend snel; plaats je een bestelling op een werkdag voor 16:00? Dan sturen wij deze de zelfde dag nog op! Al onze fietsen hebben een minimale garantieperiode van 1 jaar. Mocht er in die periode iets mis gaan, dan helpen we je snel aan een gepaste oplossing. Daarbij is het bij ons mogelijk je bestelling in delen of achteraf te betalen. Ben je zelf niet handig? Dan kun je jouw nieuwe transportfiets ook rijklaar bestellen. Wanneer je dit doet zetten onze kundige fietsmonteurs de fiets voor je in elkaar en hoef je alleen nog het stuur recht te zetten en de trappers in te draaien.