Handleidingen en montage

Handleidingen & Montage

We snappen dat het monteren van een fiets niet voor iedereen kinderspel is. Vandaar dat we een handig overzicht van alle instructie video's en handleidngen hebben gemaakt. Zo weet je zeker dat je alle stappen van het monteren goed doorloopt!

Bijna al onze fietsen worden in doos bij u thuis geleverd. Dit betekent dat 85% is afgemonteerd en dat u het laatste stukje montage zelf kunt uitvoeren. Onze ervaring leert dat veel mannen en vrouwen hier handig genoeg voor zijn. Montage set nodig? Alle gereedschap die u nodig heeft voor het monteren van een fiets in doos!

Hieronder vindt u een kort overzicht van de te monteren onderdelen van een fiets in doos.

Standaard Optioneel*
SpatbordenJasbeschermer
KoplampVoordrager
StuurRemmen afstellen
BelVersnellingen afstellen
PedalenStabilisator
Standaard 
Zadel(pen) 
Voorwiel 

* Niet elke fiets beschikt over deze verschillende specificaties

Zie hier onze handleidingen:

Rijklare levering

Wenst u uw nieuwe fiets rijklaar? Dat kan! De levertijd bedraagt maximaal 5 werkdagen en de kosten hiervoor bedragen €70 exclusief verzendkosten.

Uw fiets is voor 98% in elkaar gezet en afgesteld. Om transportschade te voorkomen worden onderdelen als pedalen en stuur (overige 2 %) op het laatste moment gemonteerd en afgesteld door de chauffeur van Post NL. Een deel van het bedrag wat u betaald om de fiets rijklaar te ontvangen is voor de TOP service die Post NL aanbied. Het is erg belangrijk dat de bezorger dit uitvoert anders bestaat er het risico dat uw fiets niet gereed is voor gebruik.

Mocht het toch om welke reden dan ook gebeuren dat de TOP service niet word uitgevoerd, neem dan direct contact op met POST NL zodat er toch een afspraak ingepland kan worden met desbetreffende bezorger om de TOP service uit te laten voeren. Wij adviseren dit niet zelf te doen omdat u al betaald heeft voor de service en voor het behoud van uw garantie. Komt u er met Post NL niet uit neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij kunnen kijken wat we verder voor u kunnen doen.

Let op! Voordragers worden niet gemonteerd. Dit dien je zelf na levering te monteren. Accessoires zoals kinderzitje worden ook niet vooraf gemonteerd.