Handleidingen en montage

Bijna al onze fietsen worden in doos bij u thuis geleverd. Dit betekent dat 85% is afgemonteerd en dat u het laatste stukje montage zelf kunt uitvoeren. Onze ervaring leert dat veel mannen en vrouwen hier handig genoeg voor zijn. Montage set nodig? Alle gereedschap die u nodig heeft voor het monteren van een fiets in doos!

Hieronder vindt u een kort overzicht van de te monteren onderdelen van een fiets in doos. 

 Standaard  Optioneel*
 Spatborden  Jasbeschermer
 Koplamp  Voordrager
 Stuur  Remmen afstellen
 Bel  Versnellingen afstellen
 Pedalen  Stabilisator
 Standaard  
 Zadel(pen)  
 Voorwiel   

* Niet elke fiets beschikt over deze verschillende specificaties

Zie hier onze handleidingen:

Transportfietsen

Stadsfietsen

Omafietsen

Kinderfietsen

E-bikes

Rijklaar
Wenst u de Altec, Umit, Mosso, Crown of Holandia fiets rijklaar thuis te ontvangen? Dat kan! De levertijd bedraagt ongeveer 3-5 werkdagen en de kosten hiervoor bedragen €60 exclusief verzendkosten. Het voordeel hiervan is, dat u alleen nog maar de pedalen erop hoeft te draaien, het stuur vast te zetten en bij sommige fietsen de voordrager te monteren. Daarna kunt u meteen op de fiets stappen voor een mooi ritje. 

Rijklare fietsen worden op een doordeweekse dag geleverd door een aparte koeriersdienst. Hiervan is helaas geen tijdsindicatie beschikbaar, maar de bezorger heeft wel uw telefoonnummer. U ontvangt 1 tot 2 dagen bericht van de dag van levering. Het is niet mogelijk om zelf een voorkeur dag aan te geven. 

Buiten Nederland is het nog niet mogelijk om een rijklare fiets te bestellen.