6 producten

Waarom een vouwfiets kopen?

Met een vouwfiets kun je de drukte aan! Deze praktische fietsen kun je namelijk eenvoudig overal mee naar toe nemen. Je kunt een vouwfiets, zoals de naam misschien wel doet vermoeden, gemakkelijk ‘opvouwen’. Zo kun je deze eenvoudig meenemen in een drukke trein, auto of bus. Wist je dat je een vouwfiets geheel gratis mee kunt nemen in de trein of metro? Zelfs tijdens de spits! Moet je een overstap maken? Een opgevouwen fiets is licht en compact en kun je gemakkelijk meedragen naar het volgende perron!
Heb je thuis weinig opbergruimte en zet je de fiets liever niet onbewaakt buiten? Ook dan is een vouwfiets een goede uitkomst! Een vouwfiets is vaak niet groter dan een koffer en past daarom vaak goed in een kast. Kortom, een vouwfiets biedt ultieme vrijheid, want je zit niet vast aan één soort vervoer. Een vouwfiets is ruimtebesparend, lichtgewicht en praktisch. Daarbij is de vouwfiets uniseks, dit houdt in dat deze geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.

De voordelen van een vouwfiets op een rijtje
- Ruimtebesparend en erg praktisch
- Gratis mee te nemen in de trein en metro
- Lichtgewicht

De vouwfietsen van Fietsen4all zijn betaalbaar, sterk en praktisch!

Goedkope vouwfiets – jouw nieuwe compacte tweewieler tegen een voordelige prijs

Een goede vouwfiets hoeft niet duur te zijn. Plaats je een bestelling op Fietsen4all.nl? Dan zul je nooit teveel betalen. Dit komt omdat wij altijd een laagste prijsgarantie garanderen. Dit betekend dat we zeker een vouwfiets hebben die past in jouw budget!
Vele studenten kiezen voor een goedkope vouwfiets. Zo vermijden zij die vervelende volgepropte bussen en kunnen ze direct vanuit het trein- of metrostation een ritje maken naar de plek van bestemming. Is bij aankomst geen ruimte meer in de fietsenstalling? Dan kun je de vouwfiets ook gewoon opgevouwen meenemen naar het klaslokaal. In dit soort gevallen is een goedkope vouwfiets een ware uitkomst!

Onze goedkope vouwfietsen zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en hebben minimaal een garantieperiode van 1 jaar. Gaat er in die periode iets kapot? Dan lossen wij dit graag voor je op!

Welke vouwfiets past bij jou?

Wij hebben praktische vouwfietsen met diverse fijne specificaties. Daarbij hebben we verschillende kleuren om uit te kiezen! Zo zul je altijd dé ideale vouwfiets voor jou vinden. Onze vouwfietsen zijn erg divers en daarom goed te gebruiken in diverse situaties. Vind je onderhoudsvriendelijkheid en een zacht prijskaartje vooral erg belangrijk? Ga dan voor een reguliere vouwfiets zonder versnellingen. Maak je langere afstanden? Dan past een vouwfiets met versnellingen beter bij je. Zo kun je vele kilometers in comfort afleggen!

Ga je voor ultieme comfort? Naast onze reguliere vouwfietsen bieden we ook elektrische vouwfietsen aan. Deze kun je net als al onze andere vouwfietsen makkelijk meenemen onderweg en opbergen. De elektrische vouwfiets heeft een elektrische trapondersteuning. Zo hoef je nooit hard te trappen. Ook niet wanneer de wind wat harder staat of wanneer je die steile brug over moet. Heerlijk! Daarbij ben je zeer snel op punt van bestemming.

Welke type vouwfietsen bied Fietsen4All aan?
- Onderhoudsvriendelijke vouwfietsen zonder versnellingen
- Vouwfietsen met versnellingen
- Elektrische vouwfietsen

Een vouwfiets kopen op Fietsen4All

Een vouwfiets kopen doe je gemakkelijk, snel en veilig op fietsen4all.nl! Of je nu op zoek bent naar een goedkope vouwfiets of een elektrische, wij hebben zeker een pareltje voor jou. Plaats je een bestelling op een werkdag voor 16:00? Dan heb je deze vaak de volgende dag al in huis. Wil je dat wij de fiets voor je monteren? Dat kan! Wanneer je kiest voor een rijklare levering zetten wij de fiets voor je in elkaar. In dit geval hoef je alleen nog de trappers in te draaien en het stuur recht te zetten. Appeltje eitje!

Een vouwfiets kopen via Fietsen4all neemt erg veel voordelen met zich mee. Onze klantenservice staat 7 dagen in de week voor je klaar. Daarnaast hebben al onze fietsen minimaal 1 jaar garantie en kun je jouw bestelling in delen of achteraf betalen. Niet tevreden over je aankoop? Dan kun je deze retourneren of omruilen.

Twijfel je ergens over of heb je aanvullend advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen graag!