0 producten

Geen producten gevonden

Omafietsen Outlet

Je zou bijna denken dat we weer terug zijn in de guldentijd als je de prijs ziet van de outlet omafietsen. De omafietsen hebben namelijk een zeer scherpe prijs, doordat ze kleine schoonheidsfoutjes hebben. Een klein krasje hier of daar, that’s it. De prijs is dus lekker ouderwets, in tegenstelling tot de looks; die zijn helemaal van nu. Van klassiek zwart tot fel neon; we got you.

Wat is een outlet omafiets

Ben je toe aan een nieuwe fiets, maar wil je niet de hoofdprijs betalen en toch op een fabulous beauty fietsen? Dan zijn de outlet omafietsen van Fietsen4all iets voor jou! De fietsen van fietsen4all zijn nieuw. En met nieuw bedoelen we ook echt nieuw; er is nooit op gefietst, (we wisten dat je dit stiekem wilde vragen). De fietsen hebben slechts een klein krasje hier of daar. Een klein schoonheidsfoutje wat deze beauty’s outletfietsen maakt, maar do not worry at all de fietsen hebben allemaal twee trappers en een stuur en zijn niet te onderscheiden van hun flawless (duurdere) twins.

Omafieten outlet tegen verspilling

Door fietsen met een schoonheidsfoutje toch te verkopen, gaan we de fietsverspilling tegen en dragen we met z’n allen bij aan een beter milieu. Door een outletfiets te kopen, worden er minder fietsen vernietigd en dus minder afval geproduceerd. Een duurzame keuze dus, waarmee je ook niks een flink wat geld bespaart. Daarnaast is een fiets überhaupt beter voor the world, omdat een fiets Co2 neutraal is. Je komt op je bestemming zonder onderweg allerlei schadelijke stoffen te hebben uitgestoten. Natuurlijk is een mini cooper leuk, maar een outlet fiets is beter. Zeker weten. Een goedkope omafiets kopen en ook nog iets doen voor de aarde? Er is geen betere win win.

Alle outlet fietsen in ons assortiment:

Outlet Transportfietsen
Outlet Damesfietsen
Outlet Herenfietsen
Outlet Kinderfietsen
Outlet Mountainbikes

Goed om te weten over een outlet omafiets

Naast een schoonheidsfoutje hier en daar mankeren de fietsen verder niets. Safety first en uiteraard ook bij deze buitenkansjes. De fietsen worden altijd dubbel gecheckt op veiligheid en technische snufjes (een bel moet wel bellen uiteraard). Van verlichting tot de remmen: we got you.

Waar je het schoonheidsfoutje precies zult vinden kunnen wij voorafgaand niet zeggen, vaak is het namelijk zo klein dat je het niet eens ziet. Een klein krasje of deukje, maar aan de onderdelen zelf mankeert niets.  Uiteraard heb je op deze outletfietsen dezelfde garantie als op de niet-outlet fietsen. De outletfietsen zijn er in beperkte oplage dus wees er snel bij! Op is ook echt op bij deze toppers.

Omafiets outlet fietsen4all

Een hippe omafiets bij fietsen4all heb je voor een zeer aantrekkelijke prijs. De omafiets is stukken goedkoper dan de duurdere variant, maar heeft hetzelfde comfort en hippe uiterlijk. De goedkope omafietsen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en uiteraard is er de keuze tussen wel of geen versnellingen. Handig als je net wat meer wilt fietsen, maar niet noodzakelijk als je van korte stukjes houdt. Daarnaast zijn alle outlet omafietsen voorzien van een dichte kettingkast. En last but not least, wat is fun als je het niet kunt delen. Sommige bagagedragers zijn daardoor onderdeel van het frame en dus extra stevig.  Zo kan er altijd iemand bij je achter op. Get the party started!I

Outlet damesfiets kopen?

Een outlet omafiets van fietsen4all is niet alleen een goedkope fiets die een lust voor het oog is, maar kan ook nog eens rijklaar worden afgeleverd. De remmen en de versnellingen zijn dan volledig afgesteld; dus alleen nog even het stuur rechtzetten & you’re good to go. De outletfietsen die voor 16:00 in doos worden besteld, worden dezelfde dag nog verstuurd.