44 producten

Goedkope elektrische fietsen

Nu we steeds minder de auto pakken en steeds meer de fiets, is een goedkope elektrische fiets dé uitkomst. Je bent snel op plaats van bestemming en niet compleet uitgeput, want je hebt een extra duwtje in de rug! Files omzeilen in de stad of lange afstanden fietsen? Door de trapondersteuning, doe je dit met gemak. Appeltje eitje, a piece of cake, peanuts. Allright, je snapt ons: met de elektrische fiets heb je altijd wind mee.

Types elektrische fietsen 

Goedkope e-bike, duurzame oplossing

Een elektrische fiets brengt veel voordelen met zich mee. Een goedkope elektrische fiets is namelijk super comfortabel en daarom uitermate geschikt voor langere afstanden. Omdat je met gemak fietst, zul je de auto vaker laten staan. De aanschafprijs is dan wel iets duurder dan bij een reguliere fiets, maar dit verschil fiets je er zo uit. Letterlijk. De elektrische fiets is daarom een zeer duurzame oplossing. En uiteraard niet alleen voor je portemonnee maar ook nog eens voor het milieu. Doordat je vaker de elektrische fiets pakt, stoot je veel minder schadelijke stoffen uit dan wanneer je in de auto stapt. Team winning, ook voor de wereld.

Verschillende elektrische fietsen

Van goedkope elektrische fietsen tot het neusje van de zalm, bij Fietsen4all is de keuze reuze. De elektrische fietsen zijn er in verschillende modellen: transportfiets, damesfiets, stadsfiets, vouwfiets, herenfiets en uiteraard de praktische elektrische bakfiets. Waar het design van een elektrische fiets vroeger nog wat stoffig kon doen voorkomen, is dat anno 2021 volledig omgeslagen en Fietsen4all is uiteraard met deze trend meegegaan. De verschillende elektrische fietsen zijn dan ook in verschillende kleuren verkrijgbaar en voorzien van verschillende toffe frames. Op sommige modellen is de accu zelfs niet te zien.

Met de elektrische fietsen van Fietsen4all profiteer je van prachtige elektrische fietsen voor lage prijzen.

Wat voor elektrische fiets kopen?

Robuuste stalen elektrische fietsen voor de trendy man of designframes voor de fashionable vrouw, Fietsen4all levert zowel hippe dames elektrische fietsen als heren elektrische fietsen. Dus of je nu moeiteloos naar je date wilt toe fietsen op een elektrische stadsfiets, de blits wil maken met een stoere elektrische mamafiets op het schoolplein of zo licht als een veertje door de stad wil fietsen op een elektrische transportfiets; Fietsen4all heeft dé uitvoering waar jij naar opzoek bent!

Wat de elektrische fietsen gemeen hebben is dat ze allemaal zeer scherp geprijsd zijn. Er zijn echter wel een aantal punten waarin de elektrische fietsen van elkaar verschillen. Zo kun je kiezen voor een elektrische fiets met achterwiel of voorwielmotor. Waar een achterwielmotor je geruisloos over de weg laat gaan, hoor je de motor iets meer bij een voorwielmotor. Een voorwielmotor daarentegen is vaak nog scherper geprijsd en is beter bestand tegen slijtage. Beide motoren zijn te combineren met verschillende versnellingen, om het meeste uit de fietstocht te halen.

Actieradius e-bike

Bij de aanschaf van een elektrische fiets is het belangrijk te kijken naar de actieradius van de elektrische fiets. Dit zijn het aantal kilometers dat je kunt fietsen zonder de accu op te laden. Vraag jezelf dus af of je korte ritjes wilt maken, of liever urenlang fietsplezier beleeft zonder je accu te hoeven opladen.

Elektrische fiets kopen

Nu er ontzettend veel keuze in de goedkope elektrische fietsen en je best op een aantal punten moet letten (motorpositie, actieradius, etc.)staan wij altijd voor je klaar voor passend advies. Van technische vragen tot de beste stijl, wij voorzien je graag van advies!