207 producten

Opzoek naar een Altec fiets? Deze fietsen met Nederlands design zijn steeds vaker terug te vinden in de Nederlandse straatbeelden. Niet alleen een omafiets of damesfiets maar ook steeds vaker als goedkope elektrische fiets

Een Altec fiets kopen

Wanneer je een Altec fiets op een werkdag voor 16:00 besteld dan wordt deze vandaag nog verzonden! Vaak heb je de fiets dan al de volgende dag in huis. Fietsen4All levert dus ontzettend snel.

Altec staat bekend om zijn grote assortiment. Niet alleen fietsen in allerlei maten en modellen, maar ook nog eens in vele varianten en kleuren. Dit merk heeft écht fietsen voor iedereen! Ben je op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke, simpele fiets met stevige onderdelen voor de korte ritten. Comfort en prijs gaan ook hand in hand. Met een Altec ben je niet gedwongen om een keuze te maken, maar koop je een betaalbare en betrouwbare fiets.

Een outlet fiets van Altec

Bij Fietsen4all koop je een Altec fiets voor nog minder geld! Wij bieden ook outlet fietsen aan. Deze fietsen zijn nieuw maar hebben een krasje. Dit kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld transportschade. Deze fietsen koop je echter wel met een hele goede korting. Daardoor kan je een nieuwe fiets rijden voor de prijs van een tweedehandsje! 

De Altec transportfiets

Altec heeft veel verschillende fietsen in zijn assortiment zitten. Een aantal klassiekers zijn zogenaamde transportfietsen. De Altec transportfietsen die inmiddels faam hebben gemaakt zijn de Classic, Nostalgia of Dutch. Daarnaast heeft de Urban uitvoering ook veel kinderfietsen in de lijn zitten. Deze modellen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. 

Waarom een Altec fiets?

Een Altec heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De fietsen zijn voordelig in aanschaf, maar kennen wel kwalitatieve onderdelen van Shimano. Daardoor is de fiets betrouwbaar en veilig in gebruik. De fietsen zijn daarnaast van robuust materiaal, maar hebben een sierlijke afwerking. Wil je dus een hippe fiets voor een scherpe prijs? Dan is Altec de juiste fiets voor jou.