4 producten

Transportfiets 24 inch

Zowel de jongens als de meisjes kunnen gebruik maken van een 24 inch transportfiets! Gelukkig heeft Fietsen4all een ruim assortiment aan leuke jongens- en meisjesfietsen. Een transportfiets 24 inch is ideaal voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud of met een lengte van 128 tot 140 cm groot. De lichaamslengte in cm is hierin leidend! Wil je het dus echt zeker weten, neem dan een centimeterlint bij de hand. Onze kindertransportfietsen zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleurencombinaties. Zo zit er dus voor iedereen iets leuks bij!

Een transportfiets voor kinderen is niet alleen erg mooi maar is ook nog eens ontzettend praktisch. Het is dus ook niet gek dat dit type fiets ontzettend populair is op het schoolplein! Op de voordrager kan een leuk mandje of kratje geplaatst worden. Dit zorgt ook nog eens voor een leuke persoonlijke twist. Hierin kan bijvoorbeeld een boekentas geplaats worden. Daarom wordt dit type fiets vaak gekozen als schoolfiets. Toch zijn onze 24 inch transportfietsen ook uitermate geschikt voor de dagelijkse ritjes naar bijvoorbeeld vriendjes of vriendinnetjes.

Onze kinderfietsen zijn gelukkig erg betaalbaar. Voor een goede transportfiets hoef je niet te diep in de buidel te tasten. Dit komt omdat wij altijd een laagste prijsgarantie bieden. Heb je een leuke fiets gezien? Wacht niet te lang! Deze transportfietsen zijn namelijk enorm populair.

De perfecte transportfiets kiezen voor jou

Ze zien er misschien allemaal een beetje het zelfde uit op eerste gezicht, maar de eigenschappen per fiets kunnen erg van elkaar verschillen. Denk bijvoorbeeld aan het type rem, aantal versnellingen en framemateriaal. Gaat je zoon of dochter en graag langer op uit? Dan is het verstandig om te kiezen voor een kinderfiets met versnellingen. Hiermee kun je heel wat kilometers in gemak afleggen. Vervolgens kun je een kijkje nemen naar het type rem. Veel ouders kiezen voor een hand- en terugtraprem combinatie. Zo kunnen kinderen leren omgaan met een terugtraprem maar kunnen ze nog steeds gebruik maken van de vertrouwde handremmen. Daarbij kun je met beide remmen extra daadkrachtig remmen. Dit draagt bij aan de veiligheid van een fiets.

Framemaat kinderfiets

Natuurlijk willen we dat jij net zo enthousiast word van onze kinderfietsen als wijzelf. Wil je comfortabel kunnen fietsen dan is het kiezen van de juiste framemaat erg belangrijk. Twijfel je over de maat? Neem dan een kijkje bij ons maattabel.

Heb je nog advies nodig over een kinderfiets? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. We zijn zowel telefonisch als via de mail te bereiken.