16 producten

Herenfiets

Een herenfiets is een fiets die speciaal ontworpen is voor mannen. Wat er zo typerend is aan een herenfiets is de extra stang in het framebuis. Deze extra stang loopt vanaf het zadel tot aan het stuur. Dit ziet er niet alleen stoer uit, maar zorgt ook voor extra stevigheid. Op het eerste gezicht is dit het enige verschil tussen een dames- en herenfiets. Toch zijn er nog een paar kleine verschillen tussen deze twee modellen. Herenfietsen zijn verkrijgbaar in grotere framematen dan damesfietsen.

Goedkope herenfiets kopen op Fietsen4all.nl

Naast de outlet herenfietsen, verkopen wij ook reguliere goedkope herenfietsen. Ons aanbod is erg divers, dus er zit zeker wat voor je bij! Of je nu op zoek bent naar een goede herenfiets voor de dagelijkse ritjes naar school en werk, óf de fiets vooral wilt gebruiken voor de langere fietsroutes, wij hebben een fiets voor jou! Daarnaast hebben we herenfietsen in diverse maten en kleuren. Wij snappen dat je niet alleen een goede fiets wilt hebben maar ook een mooie. In ons assortiment hebben we diverse fietsen die geschikt zijn voor verschillende terreinen en omgevingen. Ga je graag crossen? Dan hebben we een divers aanbod aan heren mountainbikes. Maak je dagelijks een ritje door de stad? Dan is een stadfiets uitermate geschikt. Fiets je regelmatig met zware tassen? Dan is een heren transportfiets een goede keuze! Daarnaast hebben we herenfietsen met versnellingen én zonder versnellingen. Het grote voordeel van een fiets zonder versnellingen is dat deze extra onderhoudsvriendelijk zijn. Een herenfiets met versnellingen is dan weer heel handig als je een fietser bent die langere afstanden maakt. Weet je niet zeker welke type fiets het best bij jou past? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je altijd van advies op maat voorzien!

Een kort overzichtje van al onze stoere herenmodellen:

Specificaties herenfietsen

Niet al onze fietsen hebben de zelfde specificaties. Wel hebben alle herenfietsen een paar standaard aspecten die bijdragen aan de comfort en veiligheid van de fietser. Onze herenfietsen hebben altijd een bel, een voor gemonteerd ringslot waarmee je de fiets veilig op slot kunt zetten, verlichting aan de voor- en achterkant zodat je ook in het donker veilig kunt fietsen en een standaard waarmee je de fiets stabiel kunt parkeren.

Elektrische herenfietsen

Maak je regelmatige lange afstanden? Of vind je extra ondersteuning tijdens het trappen gewoon fijn? Dan is een elektrische herenfiets een goede optie! Op fietsen4all.nl vind je verschillende betaalbare elektrische fietsen voor heren. Wat je budget ook mocht zijn, wij hebben een e-bike voor jou. We hebben namelijk altijd een up to date en divers aanbod als het gaat om elektrische herenfietsen. Zoek je een elektrische fiets met een voor-, midden-, of achterwiel motor? Wil je de nieuwste technologie of wil je een simpel te bedienen paneel? Wij hebben het allemaal!

Framemaat herenfiets

De framemaat van een fiets wordt bepaald aan de hand van de hoogte van het frame in cm. Weet je niet zeker welke framemaat je nodig hebt? Dan kun je aan de hand van dit handige tabelletje zien welke framemaat je nodig hebt. De inchmaat van een volwassen herenfiets is altijd 28.

Framemaat herenfiets

Lengte in CM

Framemaat

155 - 165 cm

43 - 49 cm

165 - 170 cm

49 - 51 cm

170 - 175 cm

51 - 53 cm

175 - 180 cm

53 - 57 cm

180 - 185 cm

55 - 57 cm

185 - 190 cm

57 - 61 cm

190 - 195 cm

61 - 63 cm

195 - 200 cm

63 - 65 cm

28 Inch herenfiets kopen bij Fietsen4All

Waarom zou je een 28 inch herenfiets kopen op fietsen4all.nl? Naast dat we een ruim aanbod aan herenfietsen hebben, nemen wij onze service erg serieus. Alle fietsen hebben bij ons een minimale garantietermijn van 1 jaar. Ook is betalen in termijnen of achteraf geen enkel probleem! Plaats je een bestelling op een werkdag voor 16:00? Dan versturen wij deze de zelfde dag nog. Zo kun je al snel genieten van een ritje op je nieuwe fiets!