3 producten

Damesfietsen Outlet

The beauty lies in our flaws. Beyonce zei het & wij zijn het ermee eens. Een klein schoonheidsfoutje hier of daar, maakt de fiets alleen maar mooier. Zie het als kuiltjes in wangen. Het is bewezen dat mensen met kuiltjes aantrekkelijker zijn, maar eigenlijk is het een foutje in hun lachspieren. Toch behoort het tot een van de zeven schoonheden. De schoonheidsfoutjes in de outletfietsen zijn dus eigenlijk kuiltjes onder de fietsen. If you know what i’m saying. En vergeet uiteraard niet ‘’if you like it then you should put a ring (slot) on it’’. Wat is het toch een wijze vrouw, die Beyonce.

Wat is een outlet Damesfiets

Ben je toe aan een nieuwe fiets, maar wil je niet de hoofdprijs betalen en toch op een fabulous beauty fietsen? Dan zijn de fietsen van Fietsen4all iets voor jou! De fietsen van fietsen4all zijn nieuw. En met nieuw bedoelen we ook echt nieuw; er is nooit op gefietst, (we wisten dat je dit stiekem wilde vragen). De fietsen hebben slechts een klein krasje hier of daar. Een klein schoonheidsfoutje wat deze beauties outletfietsen maakt, maar do not worry at all de fietsen hebben allemaal twee trappers en een stuur en zijn niet te onderscheiden van hun flawless (duurdere) twins.

Een outlet damesfiets tegen verspilling

Door fietsen met een schoonheidsfoutje toch te verkopen, gaan we de fietsverspilling tegen en dragen we met z’n allen bij aan een beter milieu. Door een outletfiets te kopen, worden er minder fietsen vernietigd en dus minder afval geproduceerd. Een duurzame keuze dus, waarmee je ook niks een flink wat geld bespaart. Daarnaast is een fiets überhaupt beter voor the world, omdat een fiets co2 neutraal is. Je komt op je bestemming zonder onderweg allerlei schadelijke stoffen te hebben uitgestoten. Natuurlijk is een mini cooper leuk, maar een outlet fiets is beter. Zeker weten.  Een goedkope damesfiets kopen en ook nog iets doen voor de aarde? Er is geen betere win win.

Alle outlet fietsen in ons assortiment:

Outlet Transportfietsen
Outlet Herenfietsen
Outlet Omafietsen
Outlet Kinderfietsen
Outlet Mountainbikes

Goed om te weten over een outlet damesfiets

Naast een schoonheidsfoutje hier en daar mankeren de fietsen verder niets. Safety first en uiteraard ook bij deze buitenkansjes. De fietsen worden altijd dubbel gecheckt op veiligheid en technische snufjes (een bel moet wel bellen uiteraard). Van verlichting tot de remmen: we got you.

Waar je het schoonheidsfoutje precies zult vinden kunnen wij voorafgaand niet zeggen, vaak is het namelijk zo klein dat je het niet eens ziet.

Outlet Damesfiets van Fietsen4all

Bij fietsen4all heb je een plaatje voor een nog mooier prijsje. De goedkope damesfietsen, hebben hetzelfde comfort, design en dezelfde kwaliteit als de duurdere varianten, maar hebben hier een daar een beautyflaw. Niet zulke erge flaws als de verkeerde kleur foundation, maar meer als witte sokken. Niemand ziet & alleen jij weet het en ze zitten net zo goed als zwarte sokken. Like that.

Het aanbod van de goedkope damesfietsen is zeer groot. Zo kun je kiezen voor een goedkope elektrische damesfiets, voor net dat extra steuntje in de rug, een goedkope klassieke maar nooit uit de mode omafiets of een fabulous transportfiets. Een transportfiets kun je nog een extra personal touch geven door een fashionable krat of mand toe te voegen. Own it!

Outlet damesfiets kopen?

Een outlet damesfiets van fietsen4all is niet alleen een goedkope fiets die een lust voor het oog is, maar kan ook nog eens rijklaar worden afgeleverd. De remmen en de versnellingen zijn dan volledig afgesteld; dus alleen nog even het stuur rechtzetten & you’re good to go. De outletfietsen die voor 16:00 in doos worden besteld, worden dezelfde dag nog verstuurd. Voor je het weet kun je dus de show stelen op jouw, goedkope beauty met flaws zonder dat iemand het door heeft fashionable showstelende en zo kunnen we nog uren doorgaan, damesfiets.