144 producten

Op zoek naar een goedkope kinderfiets?


Kinderfiets kopen

Met één van onze kinderfietsen tover je gegarandeerd een lach op het gezicht van ieder kind! Want de wereld ontdekken is zoveel leuker op een stoere jongensfiets of een mooie meisjesfiets. Naast dat onze kinderfietsen betaalbaar zijn en er goed uitzien, zijn ze ook nog eens van zeer goede kwaliteit. Zo kun je jarenlang veel plezier beleven van de fiets!

Welke maat kinderfiets heb ik nodig?

Wil je een kinderfiets kopen? Wat leuk! Zorg er wel voor dat je de juiste maat selecteert. Heb je een te kleine of te grote maat gekozen? Dan kan dit onveilige situaties veroorzaken. Kinderen remmen namelijk instinctief af met hun voeten. Daarom is het belangrijk dat het kind goed bij de grond kan met zijn of haar voeten. Vind je het allemaal lastig? Dat snappen wij helemaal. Om je bij je keuze te ondersteunen hebben we speciaal voor jou een handig overzichtje gemaakt. Bekijk het maattabel voor onze kinderfietsen hier:

Maattabel voor kinderfietsen

Leeftijd 

Lichaamslengte

Inch

2 - 4 jaar

94 - 104 cm

12 inch 

3 - 5 jaar

100 - 107 cm

14 inch

4 - 6 jaar

105 - 110 cm

16 inch

4 - 8 jaar

110 - 116 cm

18 inch

6 - 8 jaar

117 - 122 cm

20 inch

5 - 9 jaar

122 - 128 cm

22 inch

8 - 12 jaar

128 - 140 cm

24 inch

10 - 14 jaar

140 - 152 cm

26 inch


Kinderen groeien als kool. Toch is het geen goed idee om een fiets ‘op de groei’ te kopen. Een kinderfiets 24 inch kopen terwijl eigenlijk een kinderfiets 22 inch ook past, raden we af.  Het is erg belangrijk dat kinderen goed bij de grond kunnen met hun voeten. Is dit niet het geval? Dan kan dit gevaarlijke situaties veroorzaken. De leeftijden uit het maattabel zijn slechts een schatting. Wil je het echt helemaal zeker weten? Ga dan uit van de lichaamslengte.

Welke kinderfiets zal ik kopen?

Het eerste wat kinderen vaak opvalt aan een fiets zijn de uiterlijke kenmerken zoals de kleur. Toch is het ook belangrijk om even goed naar de specificaties te kijken. Wordt de fiets gebruikt voor langere afstanden? Dan zijn versnellingen bijvoorbeeld wel handig. Wil je gaan crossen? Dan zorgt een vervende voorvork voor extra comfort. Vind je het belangrijk dat de fiets lang mooi blijft en staat deze vaak buiten? Dan kan een aluminium frame een uitkomst zijn. Lees de beschrijving goed bij de fiets die je interessant lijkt. Heb je persoonlijk advies nodig? Dat kan! Onze klantenservice helpt je graag verder op weg.

Goedkope kinderfiets kopen? Fietsen4all heeft een ruim assortiment!

Goedkope kinderfiets kopen? Fietsen4all biedt altijd een laagste prijsgarantie aan. Daarmee ben je altijd verzekerd van een betaalbare prijs. Klinkt dat niet als muziek in de oren? En dat is nog niet eens het grootste voordeel wanneer je een kinderfiets koopt op fietsen4all.nl! We hebben namelijk een ééénorm aanbod aan diverse mooie kinderfietsen voor jongens én meisjes. Of je nou op zoek bent naar een zuurstok roze meisjesfiets of een stoere jongensfiets, wij hebben de fiets voor jou! Daarnaast bezorgen wij onze pakketten ontzettend snel. Wanneer je jouw bestelling plaatst voor 16:00 op een werkdag heb je deze vaak de volgende dag al in huis. Ben je niet zo van het klussen? Dan kun je ook een rijklare bestelling plaatsen, dit houdt in dat één van onze fietsexperts de fiets voor je in elkaar zet. Zelf hoef je dan alleen nog de trappers in te draaien en het stuur recht te zetten.  Wanneer je voor deze optie kiest kan jouw kind binnen 5 tot 10 werkdagen genieten van een ritje op zijn of haar nieuwe favoriete tweewieler! Twijfel je of heb nog advies nodig? Dan mag je ons natuurlijk gewoon bellen of mailen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Waarom zou je een goedkope kinderfiets kopen bij Fietsen4all?

- Wij bieden altijd een laagste prijsgarantie aan
- We bezorgen ontzettend snel; vaak heb je de fiets al de volgende dag in huis
- In delen of achteraf betalen? Dat is geen enkel probleem!
- We hebben een ruim assortiment; dus altijd een fiets die bij jou past