22 producten

Elektrische fiets met voorwielmotor

Wij houden van de e-bike! De motor van een e-bike zorgt voor een aangename ondersteuning tijdens het fietsen. Erg fijn wanneer je een steile heuvel over moet, veel spullen mee moet nemen of gewoon niet uitgeput aan wilt komen op punt van bestemming. Wat een fijne uitvinding hé? Gelukkig hebben we een ruim assortiment een elektrische fietsen met een voorwielmotor.

Wat is een voorwielmotor?

Heb je een elektrische fiets met voorwielmotor op het oog? Dan is het een goed idee om goed te begrijpen wat dit inhoudt. Elke motorpositie heeft namelijk verschillende voor- en nadelen. Wij hebben deze type motorposities in ons assortiment:

- Elektrische fiets met voorwielmotor
- Elektrische fiets met middenmotor
- Elektrische fiets met achterwielmotor

Kies je voor een elektrische fiets met voorwielmotor? Dan drijft de motor direct het voorwiel aan. Hierdoor wordt je als het ware naar voren getrokken. Hierdoor heb je altijd een wind mee gevoel! Doordat de motor het voorwiel zwaarder maakt, zul je meer kracht moeten gebruiken tijdens het sturen. Gelukkig kun je hier snel handigheid in vinden. Een e-bike met voorwielmotor heeft verder als grote voordeel dat deze erg onderhoudsvriendelijk is. Dit komt door de naafversnellingen en de gesloten kettingkast. Daarnaast is de elektrische fiets met voorwielmotor vaak een stuk voordeliger in aanschaf.

Een e-bike met voorwielmotor: ideaal voor dagelijks gebruik!

Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Kies dan voor een e-bike met voorwielmotor; zo heb je altijd de wind mee! Daarnaast hebben onze e-bikes naast een stevige motor ook versnellingen. Zo ben je altijd comfortabel onderweg, ook wanneer de motor uitstaat.

Benieuwd naar de voordelen van een elektrische fiets met voorwielmotor? We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.
- Een elektrische fiets met voorwielmotor is, zoals hierboven al benoemd, erg onderhoudsvriendelijk
- Een e-bike met voorwielmotor is doorgaans een stuk betaalbaarder dan andere varianten
- Geniet van een wind mee gevoel

Een elektrische fiets met voorwielmotor kopen op Fietsen4all.nl

Een elektrische fiets met voorwielmotor kopen doe je eenvoudig, veilig en snel op onze website. Wanneer je een e-bike bij ons besteld geniet je altijd van ministens 2 jaar garantie. Gaat er in die periode iets kapot? Dan lossen wij dit uiteraard goed voor je op. Wij nemen onze service en onze klanten zeer serieus. Daarnaast leveren wij ontzettend snel en kun je jouw bestelling in delen of achteraf betalen. Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan kun je deze gewoon weer retourneren.

Heb je een vraag of heb je aanvullend advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn 7 dagen per week geopend.