Over ons

Outlet fietsen 

Iedereen verdient een tweede kans, dus waarom fietsen niet? Onze outletfietsen zijn fietsen die volledig nieuw zijn. Dus in principe ook niks mankeren. Op deze fietsen krijg je bovendien de volledige garantie die je van een nieuwe fiets mag verwachten. Het enige waardoor deze fietsen de benaming outlet krijgen is, dat er ergens op de fiets wellicht een krasje zit. De minimale lakschade of klein deukje belemmert het functioneren van deze fietsen absoluut niet, maar geeft u wel de mogelijkheid om de fietsen met een leuke korting aan te schaffen!

Wat voor schade kan ik verwachten?

Zoals eerder aangegeven, zal het om kleine lakschade of eventueel een kleurverschil van een bepaald onderdeel gaan. Het enige is dat we vooraf niet altijd kunnen aangeven waar de eventuele schade op de fiets zit omdat deze voor transport niet worden uitgepakt. Het kan ook zomaar zijn dat u de fiets volledig ondersteboven moet zetten en uitvoerig onderzoek moet plegen voor u kunt zien waar de lakschade eventueel zit. Of met andere woorden u moet wel heel erg uw best doen om dat ene krasje te vinden. Een enkele keer zal die wat sneller zichtbaar zijn. Meer informatie over de garantie van een outlet fiets?

Waarom een outlet fiets kopen?

Een outlet fiets is volledig nieuw en valt onder de reguliere garantievoorwaarden. Buiten de minimale schade mag er natuurlijk niks schelen aan de rest van de onderdelen. Het enige verschil voor u is dat u de fiets voor een lagere prijs kunt aanschaffen. U geniet van de volledig service als er technisch wat aan de fiets scheelt, zoals u dat ook van ons gewend bent! De outlet fietsen zijn maar in beperkte aantal te verkrijgen, dus het kan zijn dat we niet van elk regulier model ook een outlet fiets hebben. Wanneer u wat iets heeft gezien wat u aanspreekt, moet je ook snel zijn! Ons aanbod kan hierin wel variëren van kleine kinderfietsen tot e-bikes.

Kan ik een outlet fiets ook rijklaar aanschaffen?

Bij ons is dat natuurlijk ook mogelijk, u krijgt de fiets dan voor 98% rijklaar afgeleverd. Het enige wat u dan nog moet doen is, het stuur recht en vastzetten en de pedalen op de fiets draaien. Daarna kunt u lekker van uw fiets genieten. U kunt er ook voor kiezen om de afmontage van uw fiets zelf te doen, dit betekend dat u de fiets echt voor de allerlaagste prijs krijgt aangeboden.

Kijk snel naar ons aanbod en doe er uw voordeel mee!