Over ons

Outlet fietsen van Fietsen4all

Iedereen verdient een tweede kans, dus waarom fietsen niet? Onze outletfietsen zijn fietsen die volledig nieuw zijn. Dus in principe ook niks mankeren. Op deze fietsen krijg je bovendien de volledige garantie die je van een nieuwe fiets mag verwachten. Het enige waardoor deze fietsen de benaming outlet krijgen is, dat er ergens op de fiets wellicht een krasje zit. De minimale lakschade of klein deukje belemmert het functioneren van deze fietsen absoluut niet, maar geeft je wel de mogelijkheid om de fietsen met een leuke korting aan te schaffen!

Wat voor schade kan ik verwachten?

Zoals eerder aangegeven, zal het om kleine lakschade of eventueel een kleurverschil van een bepaald onderdeel gaan. Het enige is dat we vooraf niet altijd kunnen aangeven waar de eventuele schade op de fiets zit omdat deze voor transport niet worden uitgepakt. Het kan ook zomaar zijn dat je de fiets volledig ondersteboven moet zetten en uitvoerig onderzoek moet plegen voor je kan zien waar de lakschade eventueel zit. Of met andere woorden je moet wel heel erg je best doen om dat ene krasje te vinden. Een enkele keer zal die wat sneller zichtbaar zijn. Meer informatie over de garantie van een outlet fiets?Waarom een outlet fiets kopen?

Een outlet fiets is volledig nieuw en heeft gewoon fabrieksgarantie. Buiten de minimale schade mag er natuurlijk niks schelen aan de rest van de onderdelen. Het enige verschil voor jou is dat je de fiets voor een lagere prijs kunt aanschaffen. Je geniet van de volledig service als er technisch wat aan de fiets scheelt, zoals je dat ook van ons gewend bent! De outlet fietsen zijn maar in beperkte aantal te verkrijgen, dus het kan zijn dat we niet van elk regulier model ook een outlet fiets hebben. Wanneer je wat iets heeft gezien wat je aanspreekt, moet je dan ook snel zijn! Ons aanbod kan hierin wel variëren van kleine kinderfietsen tot e-bikes.

Kan ik een outlet fiets ook rijklaar aanschaffen?

Helaas is het niet mogelijk om een outlet fiets rijklaar aan te schaffen. Wel hebben we voor al onze fietstypes handleidingen online staan. Hiermee is het monteren van je nieuwe fiets prima te doen. Als je hulp nodig hebt horen we het natuurlijk graag. We staan voor je klaar met raad en daad. 

Kijk snel naar ons aanbod en doe er je voordeel mee!