4 producten

Transportfietsen Outlet

Cruise je liever bohemian chic of edgy stoer door de straten? Met de outlet transportfietsen van fietsen4all heb jij dit helemaal zelf in de hand! Door jouw favoriete kleur te stijlen met een mand of krat, heb jij binnen een handomdraai een fiets die helemaal bij jou past. En het wordt nog beter, de outlet transportfietsen van Fietsen4all zijn namelijk ook nog eens super scherp geprijsd. De outlettransportfietsen van fietsen4all hebben namelijk een klein krasje hier of daar. Bijna niet terug te zien in de looks, maar daarentegen zeker wel in de prijs! Pick your favourite!

Wat is een outlet transportfiets?

Ben je toe aan een nieuwe fiets, maar wil je niet de hoofdprijs betalen en toch op een fabulous beauty fietsen? Dan zijn de outlet transportfietsen van Fietsen4all iets voor jou! De fietsen van fietsen4all zijn nieuw. En met nieuw bedoelen we ook echt nieuw; er is nooit op gefietst, (we wisten dat je dit stiekem wilde vragen). De fietsen hebben slechts een klein krasje hier of daar. Een klein schoonheidsfoutje is wat deze beauty’s outletfietsen maakt, maar do not worry at all de fietsen hebben allemaal twee trappers en een stuur en zijn niet te onderscheiden van hun flawless (duurdere) twins.

Outlet transportfiets tegen verspilling

Door fietsen met een schoonheidsfoutje toch te verkopen, gaan we de fietsverspilling tegen en dragen we met z’n allen bij aan een beter milieu. Door een outletfiets te kopen, worden er minder fietsen vernietigd en dus minder afval geproduceerd. Een duurzame keuze dus, waarmee je ook niks een flink wat geld bespaart. Daarnaast is een fiets überhaupt beter voor the world, omdat een fiets Co2 neutraal is. Je komt op je bestemming zonder onderweg allerlei schadelijke stoffen te hebben uitgestoten. Natuurlijk is een dikke bak leuk, maar een outlet fiets is beter. Zeker weten.  Een goedkope damesfiets kopen en ook nog iets doen voor de aarde? Er is geen betere win win.

Alle outlet fietsen in ons assortiment:

Outlet Damesfietsen
Outlet Herenfietsen
Outlet Omafietsen
Outlet Kinderfietsen
Outlet Mountainbikes

Goed om te weten over een outlet transportfiets

Naast een schoonheidsfoutje hier en daar mankeren de fietsen verder niets. Safety first en uiteraard ook bij deze buitenkansjes. De fietsen worden altijd dubbel gecheckt op veiligheid en technische snufjes (een bel moet wel bellen uiteraard). Van verlichting tot de remmen: we got you.

Waar je het schoonheidsfoutje precies zult vinden kunnen wij voorafgaand niet zeggen, vaak is het namelijk zo klein dat je het niet eens ziet. Een klein krasje of deukje, maar aan de onderdelen zelf mankeert niets. Uiteraard heb je op deze outletfietsen dezelfde garantie als op de niet-outlet fietsen. De outlet fietsen zijn er in beperkte oplage dus wees er snel bij! Op is ook echt op bij deze toppers.

Transportfiets outlet Fietsen4all

Strak design of een robuuste look? De goedkope outlet transportfietsen van fietsen4all hebben het allemaal. De prijs is laag, maar de kwaliteit hoog. De meeste transportfietsen zijn namelijk van staal en die kunnen wel tegen een stootje. Liever een lichtgewicht die roestvrij blijft? Dan is een aluminiumframe dé oplossing. Naast de normale goedkope transportfietsen, zijn er uiteraard ook goedkope elektrische transportfietsen, voor net dat beetje extra ondersteuning. Net iets harder, net iedereen voorbij op het fietspad. Heerlijk.

Outlet transportfiets kopen?

De goedkope transportfietsen van Fietsen4all koop je gemakkelijk online. Voor 16:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden. Zo kun je binnen de kortste keren genieten van jouw fiets!

Twijfel je over de uitvoering, framehoogte of heb je andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar voor passend advies, of dit nu over de specificaties zijn of over de styling, we helpen je graag!