4 producten

Transportfiets 20 inch

Een transportfiets 20 inch is geschikt voor de jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar oud en met een lengte 117 – 122 cm. Gelukkig hebben we diverse leuke kleuren waar je uit kunt kiezen! Daarom zijn onze 20 inch transportfietsen enorm populair onder allerlei jongens en meisjes.

Een fiets met een 20 inch wielmaat word gezien als een kinderfiets. Een transportfiets is ontzettend handig! Het transportrekje bevindt zich aan de voorkant van de fiets, aan het stuur. Op deze handige voordrager kun je heel wat spulletjes kwijt, denk bijvoorbeeld aan een pop of klein rugtasje. Om deze reden wordt een transportmodel vaak gekozen als schoolfiets.

Het is ontzettend leuk om samen met je zoon of dochter een fietsje uit te kiezen. Dit omdat er zo ontzettend veel leuks is om uit te kiezen! We hebben namelijk ontzettend veel designs met verschillende kleuren. Bovendien hebben de fietsen verschillende specificaties. Ga je voor een 20 inch transportfiets met versnellingen of heb je toch liever een onderhoudsvriendelijk model? Het kan allemaal! Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Vraag dan onze klantenservice om hulp. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Zo kunnen jullie samen heel wat leuke, vrolijke ritjes maken. Leuk he, de wereld samen ontdekken op de fiets!

20 inch transportfiets eigenschappen

Je hebt heel wat keus op fietsen4all.nl. Dit is enorm fijn, maar waar moet je nou op letten wanneer je gaat voor een 20 inch kinderfiets? Je kan rekening houden met een aantal eigenschappen. Buiten de uiterlijke kenmerken, kun je ook letten op het aantal versnellingen. Verder kun je beslissen op je een jongensmodel of meisjesmodel wilt. Een 20 inch transportfiets voor jongens heeft een dubbele stang. Toch wordt er ook vaak gekozen voor een meisjesmodel voor jongens. Dit komt omdat het op- en afstappen een stukje makkelijker gaat. Gelukkig kun je kiezen voor een stoere blauwe, zwarte of groene kleur! Daarnaast kun je kijken naar het materiaal van het frame. Ga je voor aluminium? Dan ga je voor een lichte, roestvrije fiets. Ga je voor staal? Dan kies je voor stevigheid en een betaalbare prijs. Remmen zijn natuurlijk ook niet onbelangrijk. Ga je voor een combinatie tussen een hand en terugtraprem, of een enkel type? Je kunt het dus zo bont maken als je wilt.Je kunt je nieuwe 20 inch transportfiets bovendien leuk personaliseren met een aantal accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een vlotte bel, een schattig kratje of een leuk vlaggetje.

Kies de juiste maat!

Natuurlijk wil je dat jouw dochter of zoon veilig af- en op kan stappen. Om comfortabel te kunnen fietsen is het een goed idee om eerst de juiste inchmaat vast te stellen. Gelukkig kun je dit heel gemakkelijk aflezen vanuit ons maattabel! Twijfel je toch nog? Dan kun je ook één van onze klantenservicemedewerkers om advies vragen.

Betaal nooit teveel voor jouw nieuwe transportfiets 20 inch

Fietsen4all.nl hanteert een laagste prijsgarantie. Dit betekend dat je nooit teveel zult betalen voor jouw nieuwe 20 inch transportfiets. Daarnaast leveren we ontzettend snel. Fijn, zo kan jouw zoon of dochter snel genieten van haar of zijn nieuwe fiets. Wist je bovendien dat je jouw bestelling in delen of achteraf kunt betalen? Kortom, bestel je jouw kinderfiets via Fietsen4all? Dan geniet je van vele voordelen!