Betaalmethoden

U kunt bij Fietsen4all betalen met iDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

 

Voor meer informatie over achteraf betalen of in delen betalen, hebben we handige blogs! Alle betaalmethodes staan hieronder uitgelegd. 

 

U kunt bij Fietsen4all betalen met IN3

Van plan een nieuwe fiets aan te schaffen, maar komt het financieel net even niet lekker uit? Dan is IN3 dé betaalmethode voor jou! Zonder schulden of extra kosten is het via IN3 mogelijk om grote bedragen in 3 keer te betalen. Binnen 60 dagen kan je in 3 termijnen betalen. Het mooie van IN3 is dat er geen rente over het aankoopbedrag gerekend worden. Je hoeft dus niks extra’s te betalen voor het afrekenen en er wordt geen groot bedrag in één keer van je rekening afgeschreven. Wel is het handig om eerst een account aan te maken, dit vergroot de kans dat de betaling slaagt. IN3 is beschikbaar voor bedragen tussen de €100 en €3000. Afrekenen is eenvoudig, klik op IN3 tijdens het afrekenen. Hierna worden snel jouw gegevens gecontroleerd en betaal je het eerste deel. Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling. (dus je zal alles binnen 60 dagen na bestellen betaald moeten hebben) Wij berekenen voor het gebruiken van deze betaalmethode de exacte kosten door.

U kunt bij Fietsen4all betalen met Klarna

Jij shopt, dus jij bepaalt hoe je betaald. Met Klarna is het mogelijk om er zelf voor te kiezen wanneer je betaald. Het is mogelijk om direct af te rekenen zoals je gewend bent bij bijvoorbeeld IDeal, maar achteraf betalen is ook een optie. Zo heb je de tijd om het product in ontvangst te nemen en pas te betalen wanneer je tevreden bent met de aankoop. Klarna biedt je ook een aankoopbescherming aan. Een verkeerde bestelling, kapotte of missende onderdelen?  Je hoeft dan niet aan Klarna te betalen voordat alles opgelost en naar wens is! Eventueel is er ook een Klarna app die het shoppen en betalen voor jou makkelijk maakt. Wij berekenen voor het gebruiken van deze betaalmethode de exacte kosten door. Je kan via Klarna ook in 3 delen betalen. Je spreid dan het aankoopbedrag uit over 60 dagen en betaal in 3 rentevrije termijnen. Hoe? Klarna splitst je aankoopbedrag op in 3 gelijke delen. Je betaalt bij de aankoop, na 30 dagen en na nog eens 30 dagen via automatische incasso. (dus in totaal 60 dagen) Zo heb je er geen omkijken meer naar en geniet je maximaal van je nieuwe aankoop. Eerder aflossen kan altijd.

U kunt bij Fietsen4all betalen met AfterPay

U hoeft met After Pay pas te betalen wanneer u uw bestelling veilig hebt ontvangen. Zo weet u zeker dat het product bevalt en betaalt u alleen voor datgene dat u wilt houden. Afterpay beschermt zo u als consument van betalen voor producten die niet goed zijn of niet geleverd worden. Zodra de bestelling geleverd is, ontvangt u een betaaloverzicht in de app of per e-mail. Deze kunt u direct via de app/de betaalknop in de e-mail of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account. Wanneer u van Afterpay gebruik maakt, is het verder uw eigen verantwoordelijkheid om de betaling aan deze financiële instantie te voldoen. 

U kunt bij Fietsen4all betalen met Paypal

Als u met PayPal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé. Naast uw gegevens beschermen wij ook uw aankopen! Dus als u niet ontvangt wat u bestelt heeft, kunt u het aankoopbedrag terug krijgen. Als een in aanmerking komend object, dat u online heeft gekocht, niet wordt geleverd of niet aan de omschrijving van de verkoper voldoet, vergoedt PayPal Aankoopbescherming het volledige bedrag (inclusief verzendkosten). PayPal Aankoopbescherming dekt al uw online aankopen wanneer u PayPal gebruikt. Online kunt u eenvoudig bijhouden hoeveel en aan wie u betaald heeft.

U kunt bij Fietsen4all betalen met Credit Card

Betalen met Credit Card gaat altijd goed en is erg vertrouwd. De chip en pincode heeft u bij een online aankoop niet nodig. Wel wordt er gevraagd om het pasnummer en de verloopdatum van uw Credit Card. Als extra beveiligingsmaatregel kunt u ook een wachtwoord instellen om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt. Voor bijvoorbeeld de Rabobank zult u ook een reader nodig hebben. Met een Creditcard betaalt u niet direct, maar komt de rekening achteraf, vaak aan het eind van de maand. Het voordeel hiervan is dat u pas betaald wanneer u het product binnen is. Mocht er iets mis gaan kunt u de betaling altijd nog annuleren.

U kunt bij Fietsen4all betalen met Bancontact

De missie van Bancontact is betrouwbaarheid voor zowel consumenten als bedrijven. Ze zien het als doel om te voorloper te zijn op het gebied van elektronische betalingen en bijbehorende diensten. U kunt uw online aankopen veilig en snel doen in een vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. De vier kernwaarden van dit bedrijf zijn moedig, eenvoudig, mens en betrouwbaar. Door altijd opzoek te gaan naar nieuwe, heldere en veilige manieren van innovatie, zorgt Bancontact er met persoonlijk contact voor dat u met een fijn gevoel kunt betalen.

Je kan bij Fietsen4all betalen met Apple pay

Dé nieuwe manier van betalen. Met Apple Pay heb je geen last meer van fysieke pasjes. Bovendien kun je altijd snel, privé en veilig betalen, overal. Het enige wat je hoeft te doen is je creditcard of pinpas toe te voegen aan de Wallet app op je Iphone of ander apple device. Uiteraard kun je nog steeds genieten van de voordelen die je betaalpas aanbied. Denk aan spaarpunten, kortingen en miles. Handig om te weten: kies voor je Apple Pay, dan blijven je aankopen privé, gewoon zoals je gewend bent dus. Apple Pay bewaart geen transactiegegevens.