0 producten

Geen producten gevonden

Herenfietsen Outlet

Stoer design, robuuste vormgeving en een sterk stukje staal, fietsen4all heeft een ruim aanbod herenfietsen. Bij ons vind je namelijk topkwaliteit voor lage prijzen.  

Wat is een outletfiets?

Ben je toe aan een nieuwe fiets, maar wil je niet de hoofdprijs betalen en toch op een sterk staaltje kwaliteit fietsen? Dan zijn de outletfietsen van Fietsen4all iets voor jou! De fietsen van fietsen4all zijn nieuw. En met nieuw bedoelen we ook echt nieuw; er is nooit op gefietst, we wisten dat je dit stiekem wilde vragen. De fietsen hebben slechts een klein krasje hier of daar. Een klein schoonheidsfoutje wat deze beauties outletfietsen maakt, maar do not worry at all de fietsen hebben allemaal twee trappers en een stuur.

Outlet herenfietsen tegen verspilling 

Door outletfietsen met een schoonheidsfoutje toch de verkopen, gaan we de fietsverspilling tegen en dragen we met z’n allen bij aan een beter milieu. Door een outletfiets te kopen, worden er minder fietsen vernietigd en dus minder afval geproduceerd. Een duurzame keuze dus, waarmee je ook niks een flink wat geld bespaart. Daarnaast is een fiets überhaupt beter voor the world, omdat een fiets co2 neutraal is. Je komt op je bestemming zonder onderweg allerlei schadelijke stoffen te hebben uitgestoten. Natuurlijk is een G klasse leuk, maar een outlet fiets is beter. Zeker weten.  Een goedkope herenfiets kopen en ook nog eens iets doen voor de aarde? Er is geen betere win win.

Goed om te weten over een outlet herenfiets

Naast een schoonheidsfoutje hier en daar mankeren de fietsen verder niets. Safety first en uiteraard ook bij deze buitenkansjes. De fietsen worden altijd dubbel gecheckt op veiligheid en technische snufjes (een bel moet wel bellen uiteraard). Van verlichting tot de remmen: we got you. Waar je het schoonheidsfoutje precies zult vinden kunnen wij voorafgaand niet zeggen, vaak is het namelijk zo klein dat je het niet eens ziet. Een klein krasje of deukje, maar aan de onderdelen zelf mankeert niets.  Uiteraard heb je op deze outletfietsen dezelfde garantie als op de niet-outlet fietsen. De outletfietsen zijn er in beperkte oplage dus wees er snel bij! Op is ook echt op bij deze toppers.

Alle outlet fietsen in ons assortiment:

Outlet Transportfietsen
Outlet Damesfietsen
Outlet Omafietsen
Outlet Kinderfietsen
Outlet Mountainbikes

Outlet herenfiets

Een echte krachtpatser, voor een nog sterkere prijs? We are your man. Bij Fietsen4all scoor je namelijk een goedkope fiets van topkwaliteit voor een zacht prijsje. Door het robuuste uiterlijk en sterke karakter van de fiets (sterk staal of onverwoestbaar aluminium), valt een klein krasje hier of daar echt niet op.  Bij de aanschaf van een herenfiets is het belangrijk na te gaan waar je de fiets voor gaat gebruiken. Lange afstanden? Een kort rondje om? Of vind je het gewoon tof om een fiets aan je muur te hebben hangen (begrijpen wij ook met deze beauties). Anyhow, ga je voor een kort rondje dan zul je geen versnellingen nodig hebben. Ga je na corona op kroegentocht (we can’t wait), dan is een versnellinkje of drie misschien toch wel handig. Kortom, choo   se wisely, want je wilt er niet op de fiets pas achterkomen hoeveel versnellingen je eigenlijk had gewild. Precies.

Een herenfiets van Fietsen4all

Fietsen4all is net tinder, de keuze is namelijk reuze maar dan nog net even leuker;  bij ons vind je namelijk wel altijd een match. En niet zomaar een match, maar ook nog eens betrouwbaar. Zelfs de goedkoopste outletfietsen zijn stevig gebouwd. Wat wel een belangrijk puntje is om op te letten is de framemaat. Want ook bij fietsen does size matter. Check daarom altijd even de juiste framemaat, zodat je zeker weet dat je met ultiem comfort fietst. Daarnaast is de keuze ook helemaal aan jou of je gaat voor een transportfiets, mountainbike, of elektrische fiets, maar als je er echt niet uitkomt, dan staan wij uiteraard altijd klaar voor advies. En ook voor technische vragen, be our guest.

Wil je toch liever een picture perfect fiets, zonder een schoonheidsfoutje? Dat kan natuurlijk ook. Klik dan hier.

Outlet herenfiets kopen?

Een herenfiets van outletfietsen is goedkoop en kan daarnaast ook nog eens rijklaar worden besteld. De remmen en de versnellingen zijn dan volledig afgesteld; dus alleen nog even het stuur rechtzetten & you’re good to go. De outletfietsen die voor 16:00 in doos worden besteld, worden dezelfde dag nog verstuurd. Voor je het weet kun je dus de stad onveilig maken op jouw racemonster.