31 producten

Kinderfiets 20 inch kopen

De 20 inch kinderfiets is de ideale fiets voor kinderen met een lengte van 117 tot 122 cm en met een leeftijd van ongeveer 6 tot 8 jaar. Op een van onze mooie meisjesfietsen of jongensfietsen kan jouw (klein)kind veilig de wereld ontdekken. Onze 20 inch kinderfietsen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen. Zo vind je zeker een fiets die het hart van je kind zal veroveren! Daarom is een 20 inch kinderfiets ook een ontzettend leuk cadeau om te geven. Tijdens het kiezen van de juiste maat is het belangrijk dat je kijkt naar de gehele lichaamslengte in centimeters. Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen graag!

Ruim assortiment aan kinderfietsen 20 inch

Wij hebben zeker weten een leuke fiets die bij je zoon of dochter past. Dit komt omdat we meerdere kleuren aanbieden. Daarnaast zijn de fietsen ook op te leuken met diverse accessoires, denk aan een leuk mandje, kratje of een mooie fietsbel.  Verder hebben we verschillende type fietsen zoals hippe stadsfietsen, schattig transportfietsjes of een stoere mountainbikes.

Qua specificaties kun je het zo gek maken als je wilt. Denk aan een verende voorvork, versnellingen, voorrekjes of een verstelbare stuurpen. Aan alle gemakken wordt gedacht! Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. Daarom zijn onze kinderfietsen extra stevig en beschikken ze altijd over veilige remmen waarmee je daadkrachtig kunt afremmen op elk gewenst moment.

Goedkope jongensfiets 20 inch

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Wij bieden altijd een laagste prijsgarantie. Daarom betaal je bij ons nooit teveel. Onze 20 inch jongensfietsen zijn erg stevig en kunnen wel tegen een stootje.  Daarnaast zijn ze vaak uitgerust met een slot. Zo kun je de fiets met een gerust hart achterlaten op het schoolplein.

Goedkope meisjesfiets 20 inch

Natuurlijk slaan we de meiden niet over! We hebben niet alleen leuke betaalbare jongensmodellen maar ook mooie goedkope meisjesfietsen. Omdat je kunt kiezen uit bijna alle kleuren van de regenboog is het ook erg leuk om een goedkope meisjesfiets cadeau te doen. Want de scherpe prijs doet zeker niet af van het uiterlijk of de kwaliteit van onze fietsen.

Kinderfiets 20 inch kopen

Heb je een leuke jongens of meisjesfiets op het oog? Jouw nieuwe 20 inch kinderfiets koop je eenvoudig en snel op Fietsen4all.nl. Kies je voor ons? Dan kies je voor uitstekende service! We leveren altijd ontzettend snel. Plaats je een bestelling op een werkdag voor 16.00? dan sturen wij deze dezelfde dag nog op. Mocht er overhoop iets kapot gaan aan de fiets, dan denken we altijd mee aan passende oplossing.