21 producten

Goedkope elektrische fiets kopen

Een goedkope elektrische fiets kopen? Dan zit je goed bij Fietsen4all! Wij hebben een ruim assortiment aan goedkope e-bikes.

Ruim assortiment aan elektrische fietsen

Een goedkope elektrische fiets hoeft niet moeilijk te vinden te zijn! Wij hebben een ruim assortiment aan diverse e-bikes, van luxe tot no-nonsens modellen. Daarnaast zijn onze goedkope e-bikes van goede kwaliteit.

Welke goedkope e-bikes bieden we aan?
- goedkope elektrische fiets dames
- goedkope elektrische fiets heren
- goedkope elektrische bakfietsen

Waarom een goedkope e-bike kopen?

Met een elektrische fiets ben je altijd comfortabel onderweg! Door middel van de elektrische trapondersteuning hoef je nooit te hard te trappen. Zelfs niet wanneer je een steile brug moet overwinnen of wanneer last hebt van tegenwind! Geen afstand is zo nog te lang. Daarnaast bespaar je enorm veel geld wanneer je regelmatig de elektrische fiets pakt. Je hoeft namelijk niet meer te tanken of bakken vol met geld uit te geven aan het OV. Daarnaast is de elektrische fiets lief voor het milieu en ben je sneller op punt van bestemming dan met een reguliere fiets.

Associeer jij de e-bike met het woord ‘duur’? Dat is niet perse helemaal waar! Wij bieden diverse e-bikes aan vanaf rond de 800 euro. Daarnaast kun je bij ons je elektrische fiets in termijnen betalen.

De elektrische fiets is hip!

De elektrische fiets heeft allang al geen stoffig imago meer. Fietsers van alle leeftijden kiezen voor een goedkope elektrische fiets. Onze e-bikes komen in verschillende kleuren en met verschillende specificaties. Zo hebben we dus zeker een elektrische fiets die bij jouw wensen past! Dus of je nu graag lange afstanden maakt of vooral recreatief fietst, wij hebben een goedkope e-bike voor jou.

Goedkope elektrische fietsen online kopen

Ben je erover uit en wil je een goedkope elektrische fiets online kopen? Dan zit je goed op fietsen4all.nl! Waarom? Omdat we altijd een laagste prijsgarantie aanbieden en onze e-bikes een minimale garantieperiode hebben van 2 jaar. Daarnaast zijn we 7 dagen per week geopend voor al je brandende vragen. Ben je toch niet tevreden over je aankoop? Dan halen we de bestelling gewoon weer voor je op!

Elektrische fiets in termijnen betalen

Een elektrische fiets is toch best een grote aankoop, dat snappen wij. Daarom kun je bij ons je elektrische fiets in termijnen betalen! Zo hoef je bij ons nooit te diep in de buidel te tasten. Je kunt hierbij kiezen uit 3 tot 36 termijnen. Liever een fiets kopen en achteraf betalen? Ook dat is bij ons mogelijk via Klarna.