6 producten

Goedkope moederfiets kopen | Altijd een laagste prijsgarantie

Moederfiets kopen? Dat kan snel en gemakkelijk op fietsen4all.nl! We hebben een groot assortiment aan diverse mama fietsen. Deze stoere moederfietsen zijn extra stevig, veilig en comfortabel voor ouder en kind. Dit model fiets is speciaal ontworpen om de kinderen mee te vervoeren. Zeker wanneer u een kinderzitje wilt monteren aan het stuur raden wij altijd een mama fiets aan. Een moederfiets had vroeger een suf imago, maar dat is allang niet meer! Wij bieden diverse mooie modellen aan in diverse kleuren combinaties. Met één van onze tweewielers wilt u gezien worden. Zo kunt u samen veilig en in stijl de wereld ontdekken op de fiets!


Moederfietsen

Heeft u te weinig ruimte om uw kinderen mee te nemen op de fiets, of kunnen ze nog niet op een kinderfiets? Probeer dan eens de moederfiets! Deze fiets biedt meer ruimte voor u, waardoor de kinderen gemakkelijk voor- en achterop kunnen met een kinderzitje. Een van de kenmerken van de moederfiets is onder andere de langere afstand tussen het zadel en het stuur. Zo kunt u nog steeds comfortabel de fietsbewegingen maken zoals u gewend bent. Zelfs mét kinderstoeltjes! Op een gewone damesfiets kan dit namelijk erg in de weg zitten. Dit is niet alleen erg oncomfortabel maar ook niet erg veilig. Het stuur van dit type fiets is verstelbaar waardoor u altijd de perfecte zithouding aan kunt nemen. Verder is ook het stuur van de moederfiets een stukje breder dan een reguliere tweewieler. Het stuur is breder om de plaatsing van kinderzitjes makkelijker te maken. Zo kunt u op een fijne manier blijven sturen zonder dat er iets in de weg zit. We denken dus niet alleen aan de comfort van de kinderen maar ook aan de comfort van de ouders. Ook heeft de moederfiets een dubbel standaard waardoor de fiets altijd stabiel blijft staan. Dit is dus ook het geval wanneer de fiets zwaar is beladen met de gemonteerde kinderzitjes! In tegenstelling tot een gewone zijstandaard, zorgt een dubbelpotig standaard ervoor dat de fiets rechtop blijft staan. De stuurstabilisator maakt het dat het stuur niet zomaar om zal klappen. Dit voorkomt heel wat frustratie! Het hijsen van de kinderen in de zitjes gaat zo ineens een stuk soepeler. Daarnaast hebben onze mamafietsen een extra lage instap. Dit maakt het op- en afstappen een stuk makkelijk, ook met zitjes aan beide kanten. Er zit geen framebuis meer in de weg!  

De voordelen van een moederfiets in het kort:

 • Breed stuur
  Wil je een kinderzitje voor plaatsen? Dat kan op een moederfiets door het type stuur.
 • Verlaagd frame
  Het verlaagde frame maakt het op- en afstappen een stukje makkelijker.
 • Stuurslot
  Wanneer je het stuur vast zet met het stuurslot zal deze niet omkieperen. Dit maakt het parkeren van de fiets bijvoorbeeld een stuk makkelijker!
 • Dubbelpotig standaard
  Het stabiel parkeren van een zwaarbeladen fiets gaat een stuk soepeler met een dubbelpotig standaard.


Daarnaast zijn onze moederfietsen extra stevig gebouwd. Dit zorgt voor een goede weglegging en daarom draagt dit bij aan de veiligheid van ouder en kind. De moederfiets is te gebruiken met of zonder kinderzitjes. U kunt een goedkope moederfiets van Fietsen4all aanschaffen in verschillende kleuren en modellen. Zo weet u zeker dat u een fiets heeft die bij u past! Op zoek naar een reguliere damesfiets met veel comfort? Bekijk dan eens een damesfiets met versnellingen.


Op zoek naar een goedkope mamafiets? Wij hebben een groot assortiment!

mamafietsen zijn er in verschillende maten en prijzen. Bij Fietsen4all kunt u al voor minder dan 300 euro een kwalitatieve mama fiets aanschaffen. Hierin zit altijd 1 jaar service en garantie inbegrepen. Daarnaast bieden we altijd een laagste prijsgarantie. Zo betaal je nooit teveel voor je nieuwe goedkope moederfiets!