Fietsen outlet – Bij Fietsen4all ben je extra voordelig uit!

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 0
Fietsen outlet – Bij Fietsen4all ben je extra voordelig uit!

Voor een goede fiets hoef je bij Fietsen4All niet diep in de buidel te tasten. Naast dat we altijd een laagste prijsgarantie bieden, hebben we ook diverse outlet fietsen. Deze fietsen zijn volledig nieuw en ongebruikt. Wel beschikken deze outlet fietsen over minimale lakschade. Vind je het dus niet erg om op een mooie nieuwe fiets te rijden met een klein schoonheidsfoutje? Neem dan een kijkje bij onze fietsen outlet!

Outlet fietsen; deze kanjers verdienen een 2e kans!

Koop je een outlet fiets bij ons? Dan geniet je van vele voordelen! Een outlet fiets is een fiets die ergens een klein krasje heeft opgelopen. Vooraf kunnen we niet aangeven waar dit krasje zich bevindt. Wat we wel kunnen beloven is dat het gaat om een spiksplinternieuw fiets! Hierbij geniet je altijd van minstens 10% korting. Bovendien hebben al onze outletmodellen, net als bij niet-outlet fietsen, een garantieperiode van 1 jaar. Niet tevreden over je aankoop? Dan kun je deze altijd nog terug sturen. Je kunt dus met een gerust hart kiezen voor een outlet fiets.

Ben je op zoek naar een nieuwe, betaalbare fiets en vind je een klein schoonheidsfoutje niet heel erg? Dan is een outlet fiets een verstandige keuze! Zit er even niks voor je bij? Hou dan onze fietsenoutlet pagina goed in de gaten, ons assortiment veranderd continue!

Bestel snel en eenvoudig jouw outlet fiets

Heb je jouw droomfiets gevonden? Dan kun je de fiets rijklaar of in doos bestellen. Wanneer je kiest voor een in doos bestelling, moet je enkele onderdelen van de fiets zelf monteren. Het grote voordeel hiervan is dat je 60 euro montagekosten bespaart. Daarbij heb je de fiets snel in huis; plaats je een bestelling voor 16:00 op een werkdag, dan versturen wij deze dezelfde dag nog! Dit betekend vaak dat je de volgende dag al vrolijk op de fiets kunt springen. Ben je niet zo handig of heb je geen zin om zelf te sleutelen? Plaats dan een rijklare bestelling. Deze bezorgen wij altijd binnen 5 tot 10 werkdagen. Wanneer je een rijklare bestelling plaats hoef je enkel de trappers in te draaien en het stuur recht te zetten.

Ruim assortiment aan voordeel fietsen

Vind jouw ultieme tweewieler op fietsen4all.nl! We hebben een ruim assortiment aan diverse soorten fietsen. Daarom hebben we zeker een goedkope fiets die past bij jouw wensen! Of je nu op zoek bent naar een praktische transportfiets, klassieke omafiets of stoere e-bike, wij hebben een mooie outlet fiets voor jou. Bij Fietsen4all ben je altijd verzekerd van de laagste prijsgarantie én beste kwaliteit. Neem snel een kijkje op onze fietsenoutlet!

Nog vragen? Onze klantenservice helpt graag!
Wij zijn van 9:00 tot 18:00 bereikbaar op 0850162467

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.