Fiets met lage instap voor ouderen, de seniorenfiets voor jou!

  • Geplaatst op
  • 0
Fiets met lage instap voor ouderen, de seniorenfiets voor jou!

Ouder worden en tóch actief blijven? Het is niet altijd even makkelijk, dat snappen wij. Maar fietsen is een low impact sport en belast daarom de bijna gewrichten niet. Dit is maakt deze sport perfect voor alle senioren onder ons. Deze toegankelijke sport kun je het best beoefenen op een seniorenfiets. Dit is een stevige fiets met lage instap voor ouderen.

Senioren fietsen: gezond voor ouderen

Je biologische piek vind ongeveer plaatst tussen je 20e en 35e levensjaar. Wanneer je deze leeftijd bent gepasseerd neemt je spiermassa, vitaliteit en vermogen om te herstellen af. Het goede nieuws is dat een fitte levensstijl  dit proces vertraagd. En daarbij kan een goede seniorenfiets een handje helpen! Een seniorenfiets is een fiets met lage instap voor ouderen. Dit maakt het op en af stappen een stuk makkelijker.

Seniorenfiets met lage instap

Wanneer je op leeftijd ben is fit blijven essentieel! Schaf je een goede en stevige seniorenfiets aan, dan is de eerste stap al gezet. Zo’n seniorenfiets is ideaal voor iedere senior die actief wilt blijven op een toegankelijke en veilige manier.

Maar wat zijn nu de verschillen tussen een reguliere fiets en een seniorenfiets?

Onze seniorenfietsen hebben naast een extra lage instap een extra stevig frame. Dit zorgt voor extra veiligheid op de weg. Daarbij hebben deze fietsen bij ons altijd versnellingen. Daarmee wordt dat harde trappen verleden tijd! Onze seniorenfietsen beschikken over 3 wielen, het grote voordeel hiervan is dat je stevig op de weg ligt, je kunt niet zomaar over kieperen. Ook wordt het parkeren hiermee een makkie! Daarbij komt dat al onze seniorenfietsen beschikken over extra stevige v-brake remmen aan de voor en achterkant. Zo kun je altijd veilig en daadkrachtig remmen. Verder hebben deze fietsen een handig mandje, dit scheelt weer met zware boodschappen. Fijn!

Alle pluspunten van een seniorenfiets op een rijtje:
- De lage instap zorgt ervoor dat je makkelijk op de fiets plaats kunt nemen
- Onze seniorenfiets beschikt over een extra sterk frame
- Door de drie wielen op de fiets zul je altijd stabiel op de weg liggen
- Stevige v-brake remmen aan de voor en achterkant
- Met handig mandje, dus geen gesjouw meer!

Seniorenfiets kopen bij Fietsen4all

Een fiets met lage instap voor ouderen kopen? Onze seniorenfietsen worden altijd gratis rijklaar gemaakt. Dit betekend dat onze monteurs de fiets kosteloos voor je in elkaar zetten! Heb je nog vragen over een seniorenfiets uit ons assortiment? Laat het onze klantenservice weten. Wij helpen je verder op weg!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.