• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Betaal in termijnen of achteraf
  • Extra veel korting

Fiets kopen en achteraf betalen

  • Geplaatst op
  • 0
Fiets kopen en achteraf betalen

Je hoeft je spaarrekening niet te plunderen om een goede fiets te kopen op Fietsen4all! We hanteren namelijk een laagste prijsgarantie. Wat daarnaast erg prettig is, is dat je niet gelijk hoeft te betalen voor jouw nieuwe fiets. Wij bieden de mogelijkheid om een fiets te kopen en achteraf te betalen. Dit is handig als jouw salaris nog niet op je rekening staat maar jij al wel een nieuwe fiets wilt hebben. Of als je een wat prijzigere bakfiets of elektrische fiets aan wilt schaffen. Klinkt dit interessant? Kies dan bij het afrekenen voor de optie achteraf betalen.

Fiets achteraf betalen

Onze klanten vragen regelmatig of het mogelijk is, een fiets kopen en deze pas achteraf betalen. Fietsen4all kiest ervoor om dit aan te bieden als onderdeel van onze uitstekende service! Ben jij benieuwd hoe je achteraf kunt betalen voor jouw nieuwe fiets? In dit artikel leggen wij het duidelijk uit.

Wil je jouw fiets op rekening kopen? Kies dan voor AfterPay. Voordat je betaling doorkomt vindt er altijd een risicocheck plaats. Op het moment dat jij ervoor kiest om achteraf te betalen, laat je je  bankgegevens bij AfterPay achter. Wij kunnen dus niet bij deze gevoelige gegevens! De risicocheck is compleet veilig en wordt gedaan om jou als consument te beschermen. Zo kan je geen producten aanschaffen die je niet kunt betalen.

Na ontvangst van jouw bestelling heb je 30 dagen om deze te betalen. Als je vergeet om jouw bestelling binnen deze periode af te rekenen ontvang je een herinnering per mail. Je kunt dan het openstaande bedrag alsnog betalen, zonder dat hier extra kosten bovenop komen. Kies je ervoor om jouw bestelling te retourneren? Dan kun je dit bij ons aangeven. Wij verwerken jouw retour waardoor jij de bestelling niet hoeft te betalen.

Een fiets kopen en achteraf betalen? Kies dan voor betalen met AfterPay.
fiets achteraf betalen

Voordelen van achteraf betalen

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor achteraf betalen. Zo kies je hier bijvoorbeeld voor omdat achteraf betalen je een veilig gevoel geeft. Zeker als je een bepaalde webwinkel niet kent en niet weet of deze betrouwbaar is, is het prettig om te weten dat jij geen risico loopt. Mocht je bestelling bijvoorbeeld niet aankomen, heb jij nog niet afgerekend en is je geld dus veilig. Ook kan het handig zijn om achteraf te betalen als je jouw salaris nog niet binnen hebt maar je wel een nieuwe fiets nodig hebt. Je voldoet de rekening wanneer het jou uitkomt, binnen de termijn van 30 dagen. Wat jouw redenen ook mag om te kiezen voor achteraf betalen, het is gratis en zeer eenvoudig. Wanneer je voor deze betaalmethode kiest loop je dus geen enkel risico!

Makkelijk met retourneren

Bestel jij meerdere artikelen maar ben je van plan om er maar één te houden, bijvoorbeeld omdat je meerdere producten uit wilt testen? Dan kan het prettig zijn om jouw bestelling achteraf te betalen. Jij betaalt namelijk alleen voor het product dat je wilt houden. Ook als je bestelling om welke reden dan ook niet naar wens is, hoef jij niet af te rekenen indien je hebt gekozen voor achteraf betalen. Let wel op, de retourkosten zijn voor je eigen rekening en wordt ingehouden op de terugstorting.

Online fiets kopen bij Fietsen4all

Koop jij je nieuwe fiets bij Fietsen4all? Dan profiteer jij altijd van onze laagste prijsgarantie, snelle levering en uitstekende service! Heb je een nieuwe fiets nodig maar even geen geld? Dan kun je kiezen voor achteraf betalen. Ook is het mogelijk om in delen te betalen.

Als je voor achteraf betalen via AfterPay kiest, heb je 30 dagen om het bedrag te voldoen. Blijkt dat je langer nodig hebt? Dan kun je er ook voor kiezen om in termijnen te betalen. Dit kan vanaf 3 tot 36 termijnen. Vooral bij een grote aankoop zoals een e-bike is dit zeer handig. Jij hoeft alleen maar de juiste betaalmethode te kiezen bij het afrekenen je jouw fiets in delen wilt betalen.

Uiteraard kan je bij Fietsen4all ook gewoon een bestelling plaatsen via andere betaalmethodes, zoals iDeal of creditcard.

 Heb je nog een vraag over een fiets kopen en deze achteraf betalen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.