De beste Transportfiets e-bike met middenmotor | 8 voordelen van de Altec Troja

  • Geplaatst op
  • 0
De beste Transportfiets e-bike met middenmotor | 8 voordelen van de Altec Troja

De e-bike met middenmotor wint steeds meer aan populariteit. En dat is niet gek, want deze Transportfiets e-bike voelt namelijk heel natuurlijk en stabiel aan. De middenmotor drijft namelijk niet de wielen maar de trappers aan. Dit zorgt voor een natuurlijke rijervaring. Omdat deze motor zich in het midden van je fiets bevindt draagt dit bij aan een betere gewichtsindeling. De Altec Troja Transportfiets is door de fietsexperts uitgeroepen tot de beste e-bike van 2022. Ben je benieuwd waarom deze fiets de best geteste e-bike van 2022 is? Wij zetten acht voordelen voor jou op een rijtje.

1. Actieradius van 60 tot 100 km

De individuele onderdelen van deze beste e-bike met middenmotor zijn van zeer goede kwaliteit. Zo is de fiets uitgerust met een actieradius van 60 tot 100 km. De actieradius van de elektrische fiets geeft aan hoeveel kilometer je met een volle accu kunt rijden. Een actieradius van 60 tot 100 km betekent dat je heel veel ritjes kunt maken op één accu. Mede daarom is de Altec Troja de best geteste elektrische fiets!

2. 7 versnellingen van Shimano

Voor de e-bike 2022 test is er natuurlijk ook gekeken naar de versnellingen van de fiets! De Altec Troja heeft 7 versnellingen van Shimano. Shimano is een zeer betrouwbaar en gerenommeerd merk in de fietsenbranche. Daarom kun je dus écht op deze versnellingen rekenen. De combinatie van de middenmotor en de versnellingen zorgen er voor dat je altijd comfortabel onderweg bent. Ook wanneer het hard waait of wanneer je een steile brug over moet fietsen!

3. Stevige dubbele remmen voor extra grip

Bij de Altec Troja is er ook aan de veiligheid gedacht. Daarom beschikt deze e-bike over stevige hand- en terugtrapremmen. De combinatie van een rollerbrake rem aan de achterkant en V-brake handrem voor de voorwielen kom je op elk gewenst moment snel en veilig tot stilstand.

4. Sterke dubbelwandige velgen

De velgen zijn gemaakt van dubbelwandig aluminium. Dat betekent dat ze tegen een stootje kunnen en dat de kans op een slag in het wiel een stuk kleiner is. Goed om te weten: de velgen zijn ook roestvrij.

5. Licht, roestvrij frame

Niet alleen de velgen, maar ook het frame is gemaakt van aluminium. Dat maakt deze beste e-bike 2022 met middenmotor laag in gewicht en tegelijkertijd sterk. Bovendien is dit materiaal duurzaam en roestvrij. Dat betekent dat de fiets lang mooi zal blijven. Een belangrijk vereiste in de zoektocht naar de beste elektrische fiets 2022.

6. middenmotor: stabiele gewichtsverdeling

Een e-bike met middenmotor is op dit moment veruit het populairst. Ook is deze beste elektrische fiets 2022 uitgerust met zo'n middenmotor. Dat betekent dat de motor zich in het midden van de fiets bevindt. De middenmotor wordt aangestuurd door een trapkrachtsensor. Hierdoor is de ondersteuning veel nauwkeuriger en krachtiger bij tegenwind dan bij andere type motoren. Bovendien wordt het gewicht veel beter verdeeld. Én ondersteund een middenmotor een natuurlijke rijervaring. Dit is omdat dit type motor de trappers en niet de wielen aandrijft. Zelfs als je nog nooit op een e-bike hebt gezeten zul je dus goed overweg kunnen met de Altec Troja.

7. Dubbele standaard

Bij de beste e-bike 2022 is een dubbele standaard geen overbodige luxe. Op deze manier kun jij jouw elektrische fiets altijd overal stabiel parkeren. Wel zo fijn, want je wilt natuurlijk niet dat je fiets omvalt. Bovendien staat met een dubbele standaard staat de fiets rechtop. Op deze manier kun je makkelijk de boodschappen inladen of een kinderzitje op de fiets bevestigen.

8. Stuurslot

Ook het stuurslot mag natuurlijk niet ontbreken! Dit zorgt voor meer stabiliteit. Door middel van het slot kun je het stuur vastzetten als je stil staat. Erg handig als je stuur zwaar beladen is door een volle tas. Op deze manier voorkom je dat het gewicht naar één kant helt.

De beste elektrische fiets met middenmotor kopen

Hebben wij jou ervan overtuigd dat de Altec Troja de beste elektrische fiets 2022 is? Bekijk dan ons aanbod. Deze e-bike is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt bij ons achteraf, maar ook in termijnen betalen. Wil je toch liever ons hele assortiment aan e-bikes met middenmotor bekijken? Dat kan natuurlijk ook! Heb je nog vragen? Deze beantwoorden wij natuurlijk graag. Wij altijd voor je klaar voor passend advies.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.