De beste elektrische fietsen met voorwielmotor

  • Geplaatst op
  • 0
De beste elektrische fietsen met voorwielmotor

De e-bike met middenmotor is enorm populair! Dit komt omdat een middenmotor de meest stabiele en natuurlijke rijervaring biedt. Daarbij heeft een elektrische fiets met middenmotor vaak een hoger vermogen. Dit komt omdat het midden van een tweewieler het stevigste gedeelte is. Ja, deze motorpositie heeft enorm veel voordelen. Maar welke fiets is nu de beste elektrische fiets met middenmotor 2022? Wij hebben er een aantal voor je geselecteerd!

De beste e-bike met middenmotor

We hebben ontzettend veel goede e-bikes met dit type motor. We selecteren onze fietsen namelijk op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Maar… we snappen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken! Zeker omdat we zo’n groot assortiment hebben. En jij wilt natuurlijk weten welke tweewieler de beste elektrische fiets voor jou is! Daarom hebben onze fietsexperts een selectie gemaakt van onze uitblinkers. Dit zijn, in willekeurige volgorde, de beste elektrische fietsen 2020 – 2021.
In dit artikel behandelen we:
- De beste elektrische fiets met voorrekje
- De beste elektrische stadsfiets
- De beste elektrische moederfiets

De beste elektrische fiets met voorrekje

Een elektrische transportfiets is ontzettend handig! Je hoeft niet meer te fietsen met veel te zware boodschappen- of boekentassen aan het stuur. Dit maakt ieder ritje nog eens extra comfortabel!

Cortina E-U4 MM

De Cortina E-u4 met middenmotor is een waar begrip onder de fietsenkenners! De niet-elektrische versie van deze fiets heeft eerder de prijs fiets van het jaar gewonnen. Om deze reden heeft Cortina dit pareltje ook uitgebracht in e-bike variant. Wat ons betreft is dit een ontzettend slimme zet geweest, want deze E-U4 is écht een aanwinst!
Het voorrekje staat niet alleen ontzettend leuk maar is ook nog eens erg handig. Hier kun je eenvoudig je boodschappen of schooltas op kwijt. Het frame van deze fiets ziet er niet alleen prachtig uit maar is ook gemaakt uit aluminium. Dit materiaal is heerlijk licht en maakt deze e-bike dus goed handbaar. Daarnaast is aluminium roestvrij. Dit betekend dat jouw nieuwe fiets lang mooi zal blijven! Als handige extra heeft de E-U4 stevige anti-lekbanden en een extra stabiele dubbele standaard. Met dit standaard kun je de fiets overal stabiel parkeren, ook wanneer deze zwaar is beladen met bagage. Daarnaast beschikt dit pareltje over een stuurslot. Dit is erg handig wanneer je een zware tas hebt op de voordrager. Met een stuurslot zal jouw stuur niet ineens zomaar omklappen! Remmen zijn natuurlijk een heel belangrijk onderdeel op elke fiets. Gelukkig heeft dit mooie model sterke rollerbrakes. Deze zijn zeer betrouwbaar. Nu ben je natuurlijk ook erg benieuwd naar de motor van deze fiets. De middenmotor van de E-U4 is van het merk Bafang. Dit merk is dé beste onder alle elektrische motormerken! Ze is ontzettend krachtig, kwalitatief sterk en betrouwbaar. Daarom kun je heel wat kilometers in gemak en comfort afleggen op dit model. Deze beste elektrische fiets met middenmotor is zeer gewild. Gelukkig bezit ze over een voor gemonteerd AXA ART gekeurd slot. Hiermee kun je de fiets eventueel laten verzekeren.

Ja, we kunnen écht een heel boekwerk schrijven over waarom de E-U4 MM de beste e-bike is! Gelukkig is dit model verkrijgbaar in verschillende mooie kleurenvariaties.


Alle voordelen van de E-U4 op een rijtje:

- Met een sterke, handige voordrager
- Het aluminium frame is heerlijk licht en roestvrij
- Met stevige anti-lek banden
- Extra stabiel dubbelstandaard
- Handig stuurslot
- Sterke, betrouwbare v-brake handremmen
- Middenmotor van het merk Bafang
- Met AXA ART gekeurd slot, hiermee kun je de fiets eventueel laten verzekeren
- Verschillende modieuze kleuren om uit te kiezen
- De e-u4 heeft maar liefst 7 handige versnellingen

 

De beste elektrische stadsfiets

De elektrische stadsfiets is ideaal voor de dagelijkse ritjes naar werk of school. Ook de lange fietstochten zijn geen enkel probleem!

Altec Harmony E-Bike 7v 

De Altec Harmony is wat ons betreft een hele goede keus wanneer je op zoek bent naar de beste elektrische stadsfiets voor jou! Deze topper heeft een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding. Je krijgt écht waar voor je geld wanneer je kiest voor dit model. De Altec Harmony heeft namelijk zeer waardevolle en luxe componenten. Daarnaast heeft ze kwaliteiten die bijdragen aan een zeer comfortabele rit. Denk bijvoorbeeld aan de Ananda middenmotor.  Vind je comfort erg belangrijk bij het uitzoeken van de beste elektrische fiets voor jou? Ook dan is de Altec Harmony wat ons betreft een uitstekende keuze! Dit model heeft bijvoorbeeld een vervende voorvork. Zelfs wanneer je over een oneffen wegdek rijd zul je hier nauwelijks hinder van ondervinden. Deze verende voorvork vangt die schokken namelijk eenvoudig op! Het standaard op de Altec Harmony is een zijpotig standaard. Dit maakt het stabiel parkeren van de fiets erg gemakkelijk. Fijn, want je wilt natuurlijk niet dat ze omvalt! Naast de verschillende elektrische rijstanden waarover dit pareltje beschikt heeft dit model ook nog 7 handige versnellingen. Hiermee kun je eenvoudig schakelen tussen de verschillende standen en zul je écht nooit meer te hard hoeven trappen. Doordat dit stoere model van het merk Altec een verstelbare stuurpen heeft, zul je nooit meer last krijgen van rugpijn onderweg. Je kunt namelijk een houding aannemen die voor jou goed voelt. Bovendien zal deze fiets lang mooi blijven. Dit komt door het aluminium frame. Dit materiaal is roestvrij én lekker licht.  Daarnaast beschikt de Harmony ook nog over een stevig ART AXA slot waarmee je de fiets kunt laten verzekeren, mocht je dat willen. Als handige extra komt deze stoere e-bike met snelbinders.

De Altec Harmony heeft luxe componenten met fijne specificaties die zeer geschikt zijn voor de dagelijkse ritten. Daarnaast heeft ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Alle voordelen van de Altec Harmony op een rijtje:

- Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding
- Luxe en kwalitatieve componenten
- Middenmotor
- Verende voorvork voor extra comfort onderweg
- Stevig dubbelpotig standaard
-  7 Handige versnellingen
- Verstelbare stuurpen
- Licht, roestvrij frame van aluminium
- Beschikt over een AXA ART slot waarmee he de fiets kunt laten verzekeren

De beste elektrische moederfiets

Speciaal voor elke moeder, vader, oma of opa die graag op pad gaat met de kleintjes hebben we de beste elektrische moederfiets voor je geselecteerd!

E-U4 Family RB7 MM300 43v

De E-U4 Family is de crème de la crème wanneer het gaat om elektrische moederfietsen.
Naast een prachtig design heeft deze kanjer hele fijn specificaties die bijdragen aan een comfortabele rit voor ouder én kind. Neem bijvoorbeeld de voordrager. Hierop kun je die vervelende zware boodschappentassen kwijt. Bovendien kun je jouw elektrische moederfiets leuk personaliseren door middel van een mandje of kratje in kleur naar keuze. Doordat de E-U4 Family van Cortina, naast een elektrische trapondersteuning, over 7 Shimano Nexus versnellingen beschikt, zul je nooit meer hard hoeven trappen. Om deze reden is deze moederfiets ideaal voor de langere afstanden. Comfortabel op de fiets zitten begint bij een juiste fietshouding. Gelukkig heeft deze topper een verstelbare stuurpen én zadelpen. Zo kun jij een positie aannemen die voor jou fijn voelt. Fijn! Als luxe extra heeft de E-U4 Family stevige banden met een anti-leklaag. Is je fiets wat zwaarder door de kinderzitjes en bagage? Ook dat is geen probleem! Je hebt op dit model namelijk een handige stuurslot en een dubbelstandaard. Met het dubbelstandaard kun je de fiets overal stabiel parkeren, ook wanneer deze zwaar is beladen. Het stuurslot komt erg handig uit wanneer je tassen of een kinderzitje hebt aan de voorkant van de fiets. Zo kan het stuur namelijk niet zomaar omslaan. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer je de kinderen in de zitjes moet hijsen. Veiligheid moet natuurlijk altijd voorop staan, zeker bij een moederfiets! Daarom heeft deze topper stevige rollerbrake remmen aan de voor- en achterkant van de fiets. Deze remmen zijn bovendien erg onderhoudsvriendelijk. Uiteraard is het design van deze moederfiets ook aangepast op veiligheid van moeder en kind. Denk bijvoorbeeld aan de extra ruimte tussen zadel en stuur. Zo kun je veilig op en afstappen, ook met kinderzitje aan de voorkant. Bovendien hebben je benen genoeg ruimte om fietsbewegingen te maken. Het aluminium frame is niet alleen extra sterk maar ook lekker licht. Daarnaast heeft deze mooie elektrische moederfiets van Cortina een AXA ART gekeurd slot waarmee je de fiets niet alleen op slot kan zetten, maar ook eventueel kan laten verzekeren.

Al deze mooie specificaties maken deze fiets dé beste elektrische moederfiets.

Alle voordelen van de E-U4 Family RB7 MM300 43v op een rijtje:

- Comfortabel voor ouder én kind
- Handige voordrager
- 7 Shimano Nexus versnellingen
- Krachtige middenmotor
- Verstelbare stuurpen én zadelpen
- Stevige banden met anti-leklaag
- Stabiel dubbelstandaard
- Zet het stuur vast met het stuurslot
- Met betrouwbare, onderhoudsvriendelijke rollerbrake remmen
- Het design van de fiets is speciaal aangepast op de veiligheid van ouder en kind
- Inclusief ART gekeurd AXA ringslot

Waarom kiezen mensen massaal voor een middenmotor?

De elektrische fiets met middenmotor heeft de populariteitstest onder e-bikes vast en zeker gewonnen! Wij snappen heel goed waarom. Deze motorpositie neemt namelijk vele voordelen met zich mee. Eén van de grootste voordelen is dat een middenmotor niet de wielen, maar de pendalen ondersteuning biedt. Dit wordt door de meeste mensen als zeer prettig ervaren! Om deze reden geniet je met dit type motor van de meest natuurlijke rijervaring. Ben je nieuw in de e-bike wereld? Dan is een elektrische fiets met middenmotor de beste keus! Bovendien heeft de middenmotor niet de nadelen die een voorwiel- of achterwielmotor wel heeft. Een elektrische fiets met voorwielmotor heeft als nadeel dat het stuur een stukje zwaarder word en je het gevoel hebt dat je naar voren getrokken wordt. Dit kan even wennen zijn. Een nadeel die een achterwielmotor heeft is dat deze een stukje meer storingsgevoelig is dan een middenmotor. Bovendien is het vervangen van een band een stuk minder gedoe bij dit type motor. Reden genoeg om dus te kiezen voor een elektrische fiets met middenmotor!

Alle voordelen van een e-bike met middenmotor op een rijtje:

- Een middenmotor heeft normaliter een hoger vermogen dan een voorwiel- of achterwielmotor
- Met een middenmotor e-bike geniet je van een stabiele en natuurlijke rijervaring
- Dit type motor is het minst storingsgevoelig
- Met dit type motor heb je in tegenstelling tot een voorwielmotor geen last van een zware stuur
- Het vervangen van een band is een stuk minder gedoe dan bij de overige 2 type motoren

De beste elektrische fiets met middenmotor in delen betalen 

Een elektrische fiets is best even een uitgave, dat snappen wij. Daarom kun je er bij ons voor kiezen om je bestelling in delen te betalen. Dit kan tot 48 maanden! Zo ben je niet in één keer een groot bedrag kwijt. Wil je gebruik maken van deze optie? Dan kun je kiezen uit Creditclick, Spraypay of In3. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je bestelling pas te betalen na ontvangst. Is dit de juiste optie voor jou? Kies dan voor Afterplay of Klarna. 

De beste elektrische fiets kopen via Fietsen4all

Wil je de beste elektrische fiets voor jou aanschaffen? Dan zit je op fietsen4all.nl goed! We leveren ontzettend snel en hanteren altijd een laagste prijsgarantie. Je betaald dus nooit teveel voor jouw nieuwe e-bike! Daarnaast kun je er ook voor kiezen om jouw bestelling in termijnen of achteraf te betalen. Heb je nog een vraag over de beste elektrische fiets met middenmotor voor jou? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice! Wij helpen je graag met al je brandende vragen.

Ja, een e-bike met middenmotor heeft enorm veel voordelen. Maar welke fiets is nu de beste elektrische fiets met middenmotor 2020 - 2021? Bekijk onze aanraders!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.