134 producten

Fietsen December Deals  

Gebruik de code in de winkelmand: KERST23 

Tijdens de laatste maand van dit jaar fietsen vind je bij Fietsen4all onder andere transportfietsen, elektrische fietsen en mountainbikes. Daarnaast kun je de keuze maken uit verschillende specificaties en prijssegmenten. Zo vind je altijd een fiets die goed bij je past. Heb je hulp nodig met het uitzoeken van een fiets? Neem dan contact op met onze klantenservice! Zij voorzien je graag van passend advies.

In ons assortiment heb je keuze uit verschillende merken, modellen en specificaties.

December Deals elektrische fiets

Veel mensen kiezen ervoor om een elektrische fiets aan te schaffen buiten het fietsseizoen. Je kunt in deze periode namelijk ontzettend veel geld besparen op jouw nieuwe elektrische fiets. Houd deze pagina dus goed in de gaten voor de beste e-bike deals!

In ons assortiment vind je e-bikes met verschillende type motorposities. Kies je voor een voorwielmotor? Dan geniet je van een betaalbare prijs en een geruisloze rit. De middenmotor is iets prijziger, maar biedt de meest natuurlijke ondersteuning. Dit komt omdat deze motorpositie niet de wielen maar de trappers aandrijft. Ga je liever voor een achterwielmotor? Dan fiets je altijd met een wind-mee gevoel. Zo is nog geen brug te steil!


Sinterklaas cadeautjes aanschaffen

Veel ouders kiezen ervoor om hun Sinterklaas cadeau in deze periode aan te schaffen. Heel slim, want zo bespaar je heel wat geld op je nieuwe kinderfiets. Neem dus rustig een kijkje!

December Deal fiets kopen

Een December Deal fiets kopen? Dit kan eenvoudig tegen de laagste prijsgarantie via fietsen4all.nl. Bovendien leveren we ontzettend snel en heb je de mogelijkheid om je bestelling in delen of achteraf te betalen. Zo kun je snel een ritje maken op jouw nieuwe eindejaar fiets!