Schoolfietsen, welke past bij mij?

  • Geplaatst op
  • 0
Schoolfietsen, welke past bij mij?

Je moet er misschien nu nog niet aan denken, maar aan de Zomervakantie komt een keer een eind. Graag bereiden wij van Fietsen4all je dan ook zo goed mogelijk voor op dit jammerlijke moment. Een fijne schoolfiets kan je helpen het nieuwe schooljaar goed te beginnen. Omdat het aantal schoolfietsen nogal overweldigend kan zijn, helpen we je graag verder. Samen komen we vast op de perfecte schoolfiets uit!

Langere afstanden afleggen of op zoek naar wat meer comfort? Kies de Stadsfiets!

Deze stadsfietsen beschikken vaak over wat meer luxe onderdelen die elke rit een plezier maken. Ben jij zo iemand die altijd precies op tijd opstaat en net niet te laat is? Dan is een fiets met versnellingen een aanrader! Lange afstanden of juist dagelijkse ritten zijn hiermee een stuk aangenamer en vaak ook sneller. Tegenwind en heuvels vorm geen enkel probleem meer onderweg. Ook op de langere routes doen deze fietsen het erg goed. Mocht je willen, dan zijn er ook stadsfietsen met voordrager! Extra handig voor het vervoeren van schooltassen.

Transportfietsen: Stevig, praktisch en trendy!  

Over voordragers gesproken, elke transportfiets heeft er een. Dit maakt deze transportfietsen ideaal voor een scholier. De zware boekentas hoeft niet meer gedragen te worden op een bezwete rug. Ook wil het nog wel eens voorkomen dat scholieren de tas aan het stuur hangen. Niet handig en zeker niet veilig. De transportfiets biedt dan ook de perfecte oplossing! Op de voordrager kan eventueel ook een fietskrat of fietsmand geplaatst worden. Dit vergroot niet alleen de bagageruimte, maar geeft de transportfiets ook een persoonlijke twist. Een fel gekleurde krat is bovendien goed terug te vinden op het schoolplein als je vergeten bent waar je fiets staat.

Opzoek naar een betaalbare fiets met een tijdloos design? Dan is een omafiets wat je zoekt.

Omafietsen bestaan als zo lang er fietsen gemaakt worden. Het was namelijk de eerste versie van de fiets zoals wij deze nu kennen! Dat de omafiets nog steeds mateloos populair is na al die jaren wil wel wat zeggen natuurlijk! Het is namelijk dé keuze voor iemand die een betaalbare, onderhoudsvriendelijke en tijdloze fiets zoekt. Voor een studentenbudget is dit een geweldig model. Simpel, zonder al te veel poespas, maar oer degelijk!

Schoolfietsen voor de kleine scholieren

Jonge kinderen gaan graag op de fiets naar school. Het is een soort van buitenspelen en nog gezond voor ze ook! Dit moet natuurlijk wel op een fiets zijn die goed bij ze past. Gelukkig hebben we een groot assortiment aan kinderfietsen. Zowel jongensfietsen als meisjesfietsen. Voor ieder wat wils!
Benieuwd naar het complete aanbod schoolfietsen van Fietsen4all?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.