Online fiets bestellen: Waar moet je op letten

  • Geplaatst op
  • 0
Online fiets bestellen: Waar moet je op letten

Een fiets online kopen is een hele leuke ervaring. Het kan je zoektocht naar het perfecte model namelijk een stuk korter maken. Daarnaast bespaar je vaak ook heel wat euro’s op je aankoop. Je kunt online namelijk eenvoudig de prijzen vergelijken. Maar waar moet je nog meer op letten?

Waar moet ik op letten als ik mijn fiets online bestel?

Tijdens het kopen van een fiets online is het slim om van te voren te bepalen waar je fiets voor wilt gebruiken. Het is zeker leuk om een tijdje op het web te surfen naar de perfecte fiets, maar wanneer je duidelijk je wensen weet vind je eenvoudiger de fiets die bij je past. Je kunt dan de filters gebruiken aan de linkerkant van de productpagina.  Naast het in kaart brengen van je wensen is het ook erg belangrijk om voor de juiste frame- en inchmaat te kiezen. Gelukkig kan je dit heel eenvoudig aflezen aan de hand van een tabel. Het enige wat je hoeft te weten is je totale lichaamslengte in centimeters.

Hoeveel kost het om online een fiets te kopen?

Hoe groot of klein je budget ook mag zijn, door ons ruime online aanbod vind je zeker een fiets die aan jouw wensen voldoet! Online zijn de prijzen doorgaans een stuk voordeliger dan in een fietsenwinkel. Dit komt omdat je de fiets in doos kan bestellen. Je moet de fiets dan wel zelf monteren. Gelukkig is dit met een beetje handigheid goed te doen. Sleutel je liever niet zelf? Dan kun je ook je fiets rijklaar bestellen. Je hoeft dan alleen nog de linker trapper linksom in te draaien en de rechter trapper rechtsom. Verder moet je het stuur nog rechtzetten. Elektrische fietsen zijn trouwens altijd rijklaar. Nu ben je helemaal klaar voor vele ritjes!

Waarom een fiets online bestellen?

Een fiets online kopen is een hele leuke ervaring. Het kan je zoektocht naar het perfecte model namelijk een stuk korter maken. Daarnaast bespaar je vaak ook heel wat euro’s op je aankoop. Je kunt online namelijk eenvoudig de prijzen vergelijken. Gelukkig hanteren wij altijd een laagste prijsgarantie. Zo weet je zeker dat je bij ons nooit teveel betaald! Een ander bijkomend voordeel is het grote aanbod. Ons online aanbod is vele malen groter dan in een fietsenwinkel. Heb je hierbij al een fiets op het oog die je online hebt gezien, dan kun je het best even bellen naar de desbetreffende winkel. Wij kunnen dan voor je kijken of we de fiets ook daadwerkelijk in onze winkel hebben staan.

Toch eerst liever een proefritje maken?

Wil je toch eerst liever een testritje maken of je fiets in een fietsenwinkel kopen? Dan ben je van harte welkom in één van onze servicepunten! De winkelmedewerkers voorzien je graag van passend advies. Bovendien krijg je bij aanschaf van een fiets in een echte fietsenwinkel een gratis servicebeurt cadeau.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.