147 producten

Overige fietsen

Fietsen4all heeft een ruim assortiment aan diverse mooie, stevige en betaalbare fietsen. Omdat we er zovéél hebben, passen ze niet allemaal in hun eigen categorie. Daarom hebben we hier al onze ‘overige’ fietsen geplaatst.

Welke fietsen vallen onder de categorie overige fietsen?

Bij Fietsen4all hebben we, zoals de naam het misschien wel doet vermoeden, fietsen voor iedereen. Van jong tot oud en voor elk budget. Écht iedereen kan bij ons terecht. Een fiets kopen was nog nooit zo leuk! Dit zijn alle fietsen uit de categorie ‘overige fietsen’:

Mountainbikes

Een mountainbike is de ideale fiets voor de avonturier! Met dit type fiets kun je elke heuvel, alle bospaadjes en alle onverharde wegen overwinnen. Wij bieden diverse mountainbikes aan met verschillende specificaties. Onze mountainbikes hebben over het algemeen een lichtere frame dan een reguliere fiets. Daarnaast zijn deze stoere fietsen uitgerust met meerdere versnellingen en beschikken zij over een vering. De bredere banden van een mountainbike biedt extra grip door middel het reliëf.

Vouwfietsen

Heb je een vouwfiets? Dan geniet je van vele voordelen! Je kunt deze tweewieler namelijk gratis meenemen in de trein of metro. Daarnaast heb je niet veel opbergruimte nodig. Dit komt erg goed uit wanneer je je fiets niet onbewaakt buiten wilt laten.

Stadsfietsen

Een stadsfiets komt goed tot zijn recht in een stedelijke omgeving en is optimaal te gebruiken bij middel tot lange afstanden. Het komt vaak voor dat een stadsfiets versnellingen heeft, maar dit hoeft niet altijd. Wil je een goedkope stadsfiets kopen die ook nog eens onderhoudsvriendelijk is? Dan is een stadsfiets zonder versnellingen een goede optie!

Bakfietsen

Een bakfiets wordt vaak gekocht door ouders met (meerdere) jonge kinderen. Met een bakfiets kun je kinderen van alle leeftijden vervoeren. Wil je een baby tot 9 maanden oud meenemen? Dan kan dit door middel van een autostoeltje. Kinderen tot 3 kunnen mee in een fietsstoeltje. Deze kun je eenvoudig monteren in de laadbak.Ook voor de mensen zonder kinderen is een bakfiets erg voordelig. Je kunt namelijk lekker veel meenemen in de laadbak van de fiets. Wil je extra comfortabel zijn onderweg? Dan kun je een elektrische bakfiets overwegen. Door middel van de elektrische trapondersteuning kun je vele kilometers in comfort afleggen. Zo hoef je nooit te hard te trappen!

Persoonlijk advies nodig?

Wij van Fietsen4all hebben heel. veel. fietsen om uit te kiezen. Fijn, maar ergens maakt dit de keuze ook lastiger. Daarom is onze klantenservice 7 dagen per week geopend! Heb je een brandende vraag? Wij helpen graag. Je kunt ons telefonisch, per chat en per email bereiken.

Fiets kopen bij Fietsen4all

Een fiets kopen via Fietsen4all, dat is verstandige keuze! Naast dat onze klantenservice 7 dagen per week geopend is, bezorgen we snel, hebben we een laagste prijsgarantie en zijn onze fietsen van een uitstekende kwaliteit! Zit je even krap bij kas maar wil je toch een goede fiets? Dan kun je bij ons ook in delen betalen.

Waarom een fiets kopen bij Fietsen4all?
- Fietsen4all heeft een laagste prijsgarantie
Betaal nooit teveel voor je fiets.
- Wij leveren ontzettend snel
Koop je een fiets in doos op een werkdag voor 16:00? Dan verzenden wij deze dezelfde dag nog.
- Een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding
Bij ons krijg je waar voor je geld!
- In delen of achteraf betalen mogelijk
Zonder vervelende addertjes

Kortom, een fiets kopen bij Fietsen4all is altijd een goede keus!