7 producten

Wat is een outlet fiets van Fietsen4all?

Ben je toe aan een nieuwe fiets, maar wil je niet de hoofdprijs betalen en toch op een fabulous beauty fietsen? Dan zijn de outlet fietsen van Fietsen4all iets voor jou! De fietsen van fietsen4all zijn nieuw. En met nieuw bedoelen we ook echt nieuw; er is nooit op gefietst, (we wisten dat je dit stiekem wilde vragen). De fietsen hebben slechts een klein krasje hier of daar. Een klein schoonheidsfoutje wat deze beauties outlet fietsen maakt, maar do not worry at all de fietsen hebben allemaal twee trappers en een stuur en zijn niet te onderscheiden van hun flawless (duurdere) twins.

About onze outletfietsen

Naast een schoonheidsfoutje hier en daar mankeren de fietsen verder niets. Safety first en uiteraard ook bij deze buitenkansjes. De fietsen worden altijd dubbel gecheckt op veiligheid en technische snufjes (een bel moet wel bellen uiteraard). Van verlichting tot de remmen: we got you.

Waar je het schoonheidsfoutje precies zult vinden kunnen wij voorafgaand niet zeggen, vaak is het namelijk zo klein dat je het niet eens ziet. Een klein krasje of deukje, maar aan de onderdelen zelf mankeert niets.  Uiteraard heb je op deze outlet fietsen dezelfde garantie als op de niet-outlet fietsen. De outlet fietsen zijn er in beperkte oplage dus wees er snel bij! Op is ook echt op bij deze toppers. Meer informatie over de garantie op een outlet fiets? 

Waarom bij een fiets outlet kopen?

Door fietsen met een schoonheidsfoutje toch te verkopen, gaan we de fietsverspilling tegen en dragen we met z’n allen bij aan een beter milieu. Door een outletfiets te kopen, worden er minder fietsen vernietigd en dus minder afval geproduceerd. Een duurzame keuze dus, waarmee je ook niks een flink wat geld bespaart. Daarnaast is een fiets überhaupt beter voor the world, omdat een fiets Co2 neutraal is. Je komt op je bestemming zonder onderweg allerlei schadelijke stoffen te hebben uitgestoten. Natuurlijk is een G-klasse leuk, maar een outlet fiets is beter. Zeker weten.  Een goedkope fiets kopen en ook nog iets doen voor de aarde? Er is geen betere win win.