0 producten

Geen producten gevonden

Elektrische fietsen Outlet

Fietsen4all heeft een ruim aanbod outlet elektrische fietsen en reguliere e-bikes. Of je nu lange afstanden wilt fietsen en opzoek bent naar een elektrische fiets met een ruimere actieradius, of korte stukjes fiets en aan een kortere actieradius genoeg hebt, we got you covered. De beste fietsen voor de laagste prijzen! Hoe dit kan? Check below.

Wat is een outletfiets?

Ben je toe aan een nieuwe fiets, maar wil je niet de hoofdprijs betalen en toch op een sterk staaltje kwaliteit fietsen? Dan zijn de elektrische fietsen van Fietsen4all iets voor jou! De outlet fietsen van fietsen4all zijn nieuw. En met nieuw bedoelen we ook echt nieuw; er is nooit op gefietst, we wisten dat je dit stiekem wilde vragen. De outlet fietsen hebben slechts een klein krasje hier of daar. Een klein schoonheidsfoutje wat deze beauty’s outletfietsen maakt, maar do not worry at all de fietsen hebben allemaal twee trappers en een stuur.

We care about mother nature

Door fietsen met een schoonheidsfoutje toch de verkopen, gaan we de fietsverspilling tegen en dragen we met z’n allen bij aan een beter milieu. Door een outletfiets te kopen, worden er minder fietsen vernietigd en dus minder afval geproduceerd. Een duurzame keuze dus, waarmee je ook niks een flink wat geld bespaart. Daarnaast is een fiets überhaupt beter voor the world, omdat een fiets co2 neutraal is. Je komt op je bestemming zonder onderweg allerlei schadelijke stoffen te hebben uitgestoten. Natuurlijk is een G-klasse leuk, maar een outlet elektrische fiets is beter. Zeker weten.  Een goedkope fiets kopen en ook nog eens iets doen voor de aarde? Er is geen betere win win.

Good to know

Naast een schoonheidsfoutje hier en daar mankeren de fietsen verder niets. Safety first en uiteraard ook bij deze buitenkansjes. De fietsen worden altijd dubbel gecheckt op veiligheid en technische snufjes (een bel moet wel bellen uiteraard). Zeker bij een elektrische fiets moet alles wel tip top in orde zijn natuurlijk. Van verlichting tot de remmen: we got you. Waar je het schoonheidsfoutje precies zult vinden kunnen wij voorafgaand niet zeggen, vaak is het namelijk zo klein dat je het niet eens ziet.

Alle outlet fietsen in ons assortiment:

Outlet Transportfietsen
Outlet Damesfietsen
Outlet Herenfietsen
Outlet Omafietsen
Outlet Kinderfietsen
Outlet Mountainbikes

Elektrische outletfiets

E-bike, Elektrische fiets, racemonster zonder dakje, whatever you call it: wij hebben het en ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Onze outlet elektrische fietsen mogen dan wel een krasje hier of daar hebben, maar dat maakt ze niet minder snel. Off you go. Ook gaat de accu van de outletmodellen even lang mee als de ‘’normale’’ modellen. Dus of je nu een elektrische fiets wilt voor net een beetje extra ondersteuning voor een blokje om of lange afstanden op de planning hebt staan, de outlet elektrische fietsen are your guy (bike)!

Een e-bike van fietsen4all

Bij fietsen4all is er een ruim aanbod van goedkope elektrische fietsen. Of je nu gaat voor een achterwiel- of voorwielmotor; de elektrische fietsen zijn altijd zeer scherp geprijsd. Van olijfgroen tot matzwart, de goedkope elektrische fietsen zijn er in allerlei kleuren. Naast verschillende kleuren, zijn er allerlei verschillende uitvoeringen van de goedkope elektrische fietsen:

Kom je er echt niet uit? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Van technische vragen tot stijladvies, be our guest.

Wil je toch geen schoonheidsfoutje op je fiets? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan een kijkje bij onze reguliere fietsen.

Elektrische outlet fiets kopen

Een e-bike van outletfietsen is goedkoop en er is ook nog eens de keuze om de fiets rijklaar te bestellen. De remmen en de versnellingen zijn dan volledig afgesteld, dus alleen nog even het stuur rechtzetten & you’re good to go! De outletfietsen die voor 16:00 worden besteld, worden dezelfde dag nog versturen. Voor je het weet kun je dus de show stelen op jouw beauty.