5 producten

Umit fietsen zijn geschikt voor het hele gezin. Wil je een sportieve fiets zoals een mountainbike of kies je juist voor een comfortabele fiets met specifieke eisen. Umit heeft alle smaken in zijn assortiment. Ga je jouw vakantiestulpje ontdekken met een mountainbike van Umit of maak jij eindelijk het goede voornemen waar om met de fiets naar het werk te gaan? Umit is de fiets die je naar jouw bestemming brengt. 

Type fietsen van Umit

Umit staat bekend om de sportieve fietsen voor jong en oud. De Umit Faster, Umit Accrue of Umit Magnetic zijn fietsen die uitstekend passen bij de beginnende sportieveling die op de mountainbike start. Deze instapmodellen zijn perfect om het bos bij jou in de buurt te ontdekken of achterop de camper mee te nemen naar de camping. 

Koop jouw Umit fiets bij Fietsen4all

Ben je opzoek naar een sportieve fiets en past een goedkope mountainbike bij jouw behoeftes? Fietsen4all levert rechtstreeks uit eigen voorraad. Alle modellen die beschikbaar zijn komen rechtstreeks uit ons magazijn. Daardoor kunnen wij snel schakelen wanneer er problemen zijn met de fiets of levering. 

Wanneer schaf jij jouw nieuwe fiets aan?