Volwassen Driewieler

2
Lees meer
Sorteren op:

Volwassen driewieler fiets

Op zoek naar een goede driewieler voor volwassenen? Op Fietsen4all heb je een volwassen driewieler tegen een laagste prijsgarantie. Daarnaast maken we deze stoere fietsen geheel kosteloos rijklaar voor je! Dit houdt in dat we de fiets voor je monteren. Je hoeft alleen het stuur recht te zetten en de trappers in te draaien.

Een volwassen driewieler is extra veilig

Een volwassen driewieler is uitermate veilig. Een driewieler heeft, zoals de naam het al verklapt, drie wielen. Hierdoor zul je niet zomaar uit balans raken. Doordat een volwassen driewieler wat zwaarder is dan een reguliere fiets, heb je ook een betere ligging op de weg. Om deze reden wordt dit type fiets ook vaak gekozen door senioren.

Een driewieler voor volwassenen: super praktisch!

Een driewieler voor volwassenen is niet alleen erg veilig maar ook nog eens erg praktisch. Dit komt omdat een driewieler negen van de tien keer met een handig mandje komt. Hier kun je bijvoorbeeld die vervelende zware boodschappen in kwijt. Handig! Door de drie wielen op deze fiets kun je deze altijd overal gemakkelijk parkeren.


Overige voordelen van een fiets met drie wielen

Naast dat een driewieler veilig en praktisch is heeft deze type fiets nog veel andere voordelen! We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:
- Op een driewieler raak je niet zomaar uitbalans
- Een driewieler kun je makkelijk parkeren – Je hebt geen standaard meer nodig!
- Het op en afstappen gaat een stukje makkelijker dan op een reguliere fiets
- Onze driewielers hebben vaak een extra rekje of mandje waarin je lekker veel bagage kwijt kan

Seniorenfiets met lage instap

Ben je op leeftijd en wil je toch fit blijven? Wat goed! Fietsen is gezond voor alle leeftijden en kan de progressie van veroudering radicaal verlagen. Daarnaast is fietsen een low-impact sport en daarom erg geschikt voor ouderen. We bieden diverse seniorenfietsen aan met een lage instap en drie wielen. Deze stevige senioren driewielers hebben een extra lage instap. Dit komt erg goed uit wanneer je slecht ter been bent bijvoorbeeld. Door middel van de versnellingen op de seniorenfiets trap je nooit te hard. Je schakelt gemakkelijk tussen de verschillende standen. Veiligheid staat natuurlijk voorop, daarom hebben onze seniorenfietsen met lage instap veilige dubbele remmen.

Advies nodig?

Twijfel je over een bestelling of heb je aanvullend advies nodig? Geen enkel probleem. Onze klantenservice is 7 dagen per week te bereiken per chat, email en telefoon. Wij helpen je graag met al je brandende vragen!

Driewieler voor volwassenen kopen

Ben je erover uit en wil je een driewieler voor volwassenen kopen? Dan kun je deze bestellen op fietsen4all.nl. Wij leveren ontzettend snel en maken de fiets kosteloos voor je rijklaar. Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan halen we deze gewoon weer op. Daarnaast kun je jouw bestelling bij ons in delen of achteraf betalen, zonder vervelende addertjes.