34 sonuçtan 1-16 arası gösteriliyor

Transportfietsen 28 inch met versnelling

De transportfiets van 28 inch met versnellingen is de grootste maat transportfiets in het assortiment. Ook is het een van de mooiste fietsen die we hebben. Dit model is geschikt voor (jong) volwassenen vanaf ongeveer 1,60 m. Het zadel en stuur zijn uiteraard te verstellen, zodat u altijd de beste zitpositie heeft. Transportfietsen zijn al jaren heel erg populair. Oorspronkelijk zijn deze ontwikkeld om producten te vervoeren voor vaklui zoals slagers, bakkers, groenteboeren. Dit was in de tijd dat de 20 eeuw net begon en fietsen steeds gebruikelijker werden onder het grote publiek. Fietsen werden verder ontwikkeld en kregen specifieke rollen. Destijds waren ze echter heel simpel en niet erg luxe, ze deden vooral waar ze voor bedoeld waren zonder al te veel poespas. Over de jaren heen kwamen er meer merken, verschillende modellen en vraag naar fietsen. Tegenwoordig zijn transportfietsen ook te vinden in comfortabele, luxe versies en hebben er veel versnellingen. De fietsen in deze categorie behoren tot deze groep. Het principe van een transportfiets is in essentie nog hetzelfde, maar dan met net even wat meer. U kunt op de handige voordrager een hoop spullen kwijt, zeker wanneer u deze bagageruimte combineert met de standaard bagagedrager. U hoeft niet langer een tas aan het stuur te hangen. Dit kan bovendien zorgen voor gevaarlijk situaties wanneer u een snelle stuurmanoeuvre wilt maken. Plaats een mooie krat of mand op de voordrager en u heeft een echte unieke fiets te pakken. 

Specificaties transportfietsen 28 inch met versnelling

Uw nieuwe 28 inch transportfiets met versnelling is te verkrijgen met een aluminium of stalen frame. Een stalen transportfiets is zeer robuust, zwaarder en ligt daardoor goed op de weg. Aluminium is roestvrij, gehard en zorgt dat de fiets niet te zwaar weegt. De roestvrije eigenschap komt zeker in Nederland goed van pas, het wil hier namelijk nogal eens regenen. Het aantal versnellingen kan sterk verschillen per fiets. U kunt voor de standaard 2 tot 3 versnellingen gaan, maar ook kiezen voor een wat luxere versie met 8 versnellingen. Door de versnellingen op deze transportfietsen kunt u gemakkelijk van rijstand schakelen. Fietst u op een lang fietspad waar geen bochten in zitten, zet de fiets dan op een hogere versnelling. In de stad, op een heuvel of met tegenwind kunt u het beste gebruik maken van een lagere versnelling. Het hangt sterk af van de omgeving welke versnelling het beste van pas komt. Het type rem wat elke fiets heeft, is ook iets waar u op kan letten tijdens het kiezen van uw perfecte fiets. Zo zijn er 28 inch transportfietsen met een handrem, terugtraprem of zelfs beide. Omdat iedereen een andere smaak heeft, zijn er veel verschillende soorten kleuren fietsen te verkrijgen bij Ado Bike. En dit is maar goed ook! Stel u eens voor dat er maar 1 soort kleur verkrijgbaar was, het zou al snel een saaie bedoeling worden. U kunt kiezen voor een populaire kleur transportfiets met versnelling zoals blauw, zwart, grijs of zilver. Echter zijn er ook fietsen met een opvallend en meer uniek patroon te vinden. Gebruik de filters aan de rechterkant om uw keuze te specificeren.

Elektrische 28 inch transportfiets met versnelling

Een 28 inch transportfiets bestaat al erg lang. Over de jaren heen zijn er meer luxe bij gekomen waaronder dus versnellingen. Echter een nog recentere toevoeging aan deze fietsen bijgekomen, namelijk de elektrische trapondersteuning. Tegenwoordig zijn ze niet mee weg te denken uit het straatbeeld, de elektrische fietsen. Met optimaal comfort en rijgemak kunt u onderweg zijn op een van deze elegante fietsen. Elektrische spannen de kroon wanneer we het hebben over een praktische elektrische fiets. U zult het extra gewicht van een beladen voordrager niet eens merken wanneer u de trapondersteuning aanzet. De meeste elektrische 28 inch transportfietsen beschikken over 3 of meer rijstanden waarmee u aangeeft hoeveel trapondersteuning u wilt ontvangen. Combineer dit met de versnellingen die op deze fietsen zitten en u heeft altijd een zeer comfortabele rit naar uw plaats van bestemming.

Merken 28 inch transportfietsen

Transportfietsen zijn tegenwoordig zeer populair onder alle groepen van de samenleving. Als sinds dat de eerste transportfiets gemaakt werd, zijn veel merken deze fiets gaan produceren. U heeft daarom de keuze uit een zeer variërend aanbod 28 inch transportfietsen.

Vergelijken