Gösterilen sonuç sayısı: 2

Qwic Performance: Meerdere malen als best getest

De Qwic performance serie biedt ultieme rijeigenschappen, een vernieuwde accutechniek en de nieuwste gadgets met een stijlvol uiterlijk. Of u deze krachtpatser nu voor dagelijkse woon-werkverkeer gebruikt of recreatief gebruik, een ding is gegarandeerd met de Performance serie van Qwic haalt u het beste uit de fiets en uzelf. Steeds meer automobilisten worden door deze e-bikes, die meermaal als beste uit de test komen, verleid om vaker de elektrische fiets te pakken. Het is niet alleen makkelijker om met een fiets door de stad te komen, maar ook nog eens goedkoper. Geen benzine of dure APK keuring. Bovendien is fietsen niet alleen leuk, maar zorgt het ook voor uw dagelijkse portie lichaamsbeweging.

Welke modellen biedt de Qwic performance serie aan

De Qwic performance serie bestaat uit 4 modellen. Als eerste is er de Qwic Performance RD10. Deze e-bike staat voor sportief rijgedrag, fraai design en snelheid. Bij dit model zit de motor in het achterwiel. Samen met de sportieve derailleur versnellingen haalt u met deze fiets geweldige prestaties. Naast de Performance RD10 heeft Qwic dit jaar ook een snellere broer voor deze fiets geïntroduceerd, namelijk de Qwic Performance RD10 Speed. De naam zegt het al, dit is een snelle jongen die moeiteloos de 45km per uur haalt. Wilt u de auto vaker laten staan en fiets u wat langere afstanden dan gemiddeld dan is de Performance RD10 absoluut iets voor u. Let er wel op dat voor deze snelle fietsen speciale regels gelden en u niet zomaar op het fietspad mag rijden. Meer informatie over de speed pedelecs kunt u hier vinden.

De Qwic performance MD10 heeft de in tegenstelling tot de RD10 de motor in het midden. Dankzij deze krachtige middenmotor uit de auto-industrie in combinatie met de extra versnellingen staat deze fiets garant voor een heerlijk lichte rijervaring, ideaal voor uw dagelijkse gebruik. Een middenmotor is de nieuwste innovatie op het gebied van elektrische fietsen. Deze heeft namelijk geen van de nadelen van een en voor- en achterwielmotor en alle voordelen!Tot slot het topmodel van Qwic, niet voor niets is dit een “the best we can build”fiets. Natuurlijk hebben we het hier over de Qwic Performance MN380. Deze topfiets heeft een krachtige Brose middenmotor en wordt aangedraven met een Gates riemaandrijving voor een ultiem en geruisloze rijbeleving.

  • Qwic Performance RD10 Speed
  • Qwic performance MD10
  • Qwic Performance MN380

Accu keuze Performance series

Bij een sportieve fiets met unieke prestaties hoort ook een sterkere accu, daarom worden de performance series geleverd in tegenstelling tot de andere series met een 525Wh accu voor meer bereik. Maar wilt u nog meer uit uzelf en de fiets halen dan is er een mogelijkheid om een upgrade te nemen tot 735WH. Hiermee wordt het bereik aanzienlijk verhoogd

Zelf ervaren?

Wilt u zelf ervaren wat deze e-bikes te bieden hebben dan kunt u altijd een geheel vrijblijvende proefrit maken in een van onze filialen. Als Premium dealer van Qwic e-bikes hebben we in onze winkels een breed aanbod aan modellen die u kunt proberen maar zit dat ene model die u specifiek wil toevallig niet op voorraad kunnen we deze natuurlijk vrijblijvend voor u bestellen. Kom daarom langs of maak een afspraak in een van onze filialen en ervaar het zelf.

Vergelijken