Gösterilen sonuç sayısı: 11

Altec Dutch

Een Transportfiets is gemakkelijk te herkennen aan de typerende voordrager. Deze is uiteraard ook bij de Altec Dutch 28 inch transportfiets te vinden.  Hiernaast heeft dit model ook een bagagedrager zoals u dit van veel fietsen gewend bent. Deze fiets is uitermate geschikt voor het vervoeren van extra tassen, kratten of andere spullen. Meer ruimte is niet mogelijk, tenzij u een bakfiets aan zou willen schaffen natuurlijk. Vooral in de laatste jaren zijn transportfietsen een stuk populairder geworden. Niet dat deze modellen een nieuw fenomeen zijn, ze bestaan al erg lang. Echter zijn er nu ook veel comfortabele modellen beschikbaar. Naast al deze voordelen ziet de Altec Dutch er ook nog eens heel erg trendy uit. De kleuren van het frame zijn erg divers zodat iedereen wel wat leuk uit kan zoeken. Het frame ziet er robuust uit waardoor de retro look extra goed overkomt.

  • Luxe transporfiets
  • Praktische fiets
  • Met krat mogelijk

Uw Altec Dutch specificaties

Zoals eerder besproken is de voordrager een van de belangrijkste onderdelen van de Altec Dutch. Dit maakt de fiets tot wat het is, maar is zeker niet het enige waar u op kan letten tijdens uw aankoop. Eventueel zou u een leuke krat of mand kunnen op de fiets kunnen plaatsten. Hiermee geeft u een leuke twist aan de fiets en wordt de bagageruimte alleen maar groter! Ter bevordering van de stabiliteit zit er zowel een stuurstabilisator en dubbelpotig standaard op de fiets. Hierdoor kunt u de fiets gemakkelijk parkeren zonder gedoe. Het frame van de fiets is zeer stevig omdat het gemaakt is van staal. Hierdoor is het gewicht van de fiets, zeker met de voordrager erbij, redelijk zwaar. Goed om hier rekening mee te houden wanneer u de fiets op wilt tillen. Bovendien zorgt staal er voor dat deukjes en andere beschadigingen niet snel voor zullen komen. Misschien het beste aan de Altec Dutch dat niet gelijk opvalt, zijn de 3 Shimano Nexus versnellingen. Hiermee is het mogelijk om lange afstanden met gemak af te leggen. Schakel eenvoudig naar de juist versnelling wanneer u denkt dat het nodig is.

Levering van uw fiets

De Altec Dutch wordt bij u standaard in doos afgeleverd. Mocht u graag bijna direct op weg willen gaan wanneer u de fiets ontvangt, kies dan voor de optie rijklaar. Hiermee wordt bijna heel de fiets voor u in elkaar gezet. Het enige wat u nog hoeft te doen is de trappers er in draaien en de voordrager monteren. Heeft u hulp nodig met het monteren van uw fiets, kijk dan op deze pagina voor alle informatie die u nodig heeft. Bij Ado Bike heeft u de Altec Dutch voor de beste prijs die er bestaat. Ziet u er eentje goedkoper laat het ons dan gelijk weten!

Vergelijken